Level Up: Rune og Karl

is creating YouTube, podcast, livestreaming

Select a membership level

$1
per month
En stor takk, og kanskje til og med et anerkjennende smil hvis vi ser deg på gata og lurer på om det kanskje er deg. Du får også tilgang til Patreon-siden der du kan legge inn kommentarer og spørsmål til oss underveis.
Bakomfilmer!
$5
per month
En fem ganger større takk! Og bonusmateriale! Du får tilgang til bakom- og tabbefilmer fra settet! I tillegg får du innkjøpspris på alt vi selger i fanbase-nettbutikken vår.
Vår indre sirkel
$10
per month
Alt bonusmateriale, pluss tilgang til en "indre sirkel"-gruppe der vi lufter ideer og viser ting in-progress. Vi vil også forhøre oss med dere om viktige beslutninger for det nye selskapet, f.eks logo, nye spalter, sveisen til Rune

1,099

patrons

$9,999

per month

About

Etter fast jobb og ni sesonger på VGTV har vi (Rune og Karl) forlatt vår trygge hverdag og bestemt oss for å stå på egne ben. Fra og med mandag 15. februar setter vi i gang med ny YouTube-kanal for spillanmeldelser og innslag, regelmessig streaming og en ny ukentlig podcast (denne gangen sammen med YouTuber og tidligere Level Up-klipper Storm Lasj!). Planen framover er å tenke nytt, men samtidig beholde essensen av det vi gjør; relevant spillstoff av nerder, for nerder, presentert på en seriøs, men trivelig og ikke så veldig høytidelig måte.

Siden vi vil at opplegget vårt skal være lett tilgjengelig og gratis har vi satt opp denne Patreon-siden, der alle som vil kan donere en månedlig sum til arbeidet vårt fremover. Alt går rett til oss, rett til den nye arbeidshverdagen, og alt hjelper i massevis! Det vi gjorde i VG, og nå vil drive med på egne bein, er og blir en drømmejobb for oss, så vi blir rett og slett bare voldsomt takknemlige til alle som kunne tenke seg å bidra. Og vil/kan du ikke bidra økonomisk kan du også hjelpe oss enormt ved å dele ting vi lager, like og kommentere videoer og poster, og generelt bare spre ordet så mye du kan/orker/gidder! 

Vi har ikke lyst til å skjule prosjektene våre bak betalingsmurer. Én liten eksklusiv belønning vil Patreon-folket likevel få, og det er små behind the scenes-videoer fra hverdagen vår. Tabbefilmer, outtakes, små stemningsrapporter fra innspilling osv. En liten bonus til dere som vil altså, uten at resten av folket mister noen av de ferdige prosjektene!

De aller fleste skjønner sikkert dette allerede, men det er lurt å presisere det likevel. Det viktigste av alt for oss er at stemmene våre er 100% våre egne. Uansett størrelse på donasjoner vil ikke det forandre seg. Det er ikke sikkert vi alltid vil være enige, men vi er alltid ærlige.

Kort og greit, vi elsker å dekke spillmediet og vil veldig gjerne fortsette med det! Hvis du vil hjelpe oss kan du donere så mye eller lite du vil!

Takk for at du leste! Håper dere har lyst til å følge oss inn i fremtidige eventyr. Vi gleder oss!

Hilsen Rune og Karl

---
Rune Fjeld Olsen har 19 års erfaring som spilljournalist i VG, der han blant annet har skrevet anmeldelser, kronikker og nyhetssaker i avis og på nett. Han produserte VGTV-serien "Det nye spill-Norge" i 2011. Karl-Martin Hogsnes har en bachelorgrad i spilldesign fra NITH/Westerdals, og en norsktalende YouTube-kanal med ca 45000 abonnenter. Sammen var de programledere i spillmagasinet "Level Up" på VGTV i syv av totalt ni sesonger, et ukentlig program på alt fra 40 til 80 minutter med nyheter, anmeldelser, dueller, reportasjer og tilbakeblikk på gamle spillklassikere. På siden produserte de fire sesonger av en podcast på YouTube, SoundCloud og iTunes.
---
Goals
$9,999 of $10,000 per month
Hvis vi skulle nå opp hit betyr det at vi kan seile videre uten å bekymre oss for økonomiske isfjell, og vi holder oss med dette beløpet (uten annen inntekt) flytende i overskuelig framtid. Om så med litt ekstra nudler og first-price dasspapir.
2 of 5
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 206 exclusive posts
123
Images
2
Links
25
Writings
62
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 206 exclusive posts
123
Images
2
Links
25
Writings
62
Videos

Recent posts by Level Up: Rune og Karl

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits