Lyckopodden

is creating Podcast, YouTube videos

Select a membership level

Tack så mycket för ditt stöd!
$1
per month
Vi kommer känna en varm känsla av djup tacksamhet för ditt stöd. 
FB-gruppen Lyckopodden
$5
per month
Tillgång till Facebook-gruppen Lyckopodden där ni kan dela med er av idéer till podcasten och diskutera om innehållet i avsnitten. Vi tar även upp utvalda frågor. 

0

patrons

$0

per month

About

Lyckopodden – din guide till dig själv


Varmt välkomna till Lyckopoddens patreon-sida! Till alla er som lyssnar (och tittar) på oss: Tack!  Vi älskar att göra våra podcasts och videos gratis och att alla donationer ska vara helt frivilliga.

Lyckopodden är en podcast som man kan lyssna via t.ex. Spotify/iTunes eller se oss prata på Youtube/Facebook som lanseras just nu en gång i veckan. Medverkande är den noga utforskande Fredrik Ankarsköld och den problemlösande Jacob Heitmann där vi pratar om de olika sätten hur vi kan ta små steg mot en större lycka i livet, personlig utveckling, hur man kan förhålla sig till olika livssituationer och hur motstånd i livet kan göras till ens fördel när man stöter på dem.

I skrivande stund har vi precis kommit igång med andra säsongen och hoppas på ett fortsatt utvecklande 2018 tillsammans med er. 

Vad är Lyckopodden då? De flesta människor på jorden har gemensamt att vi är medfött programmerade till att sträva efter lycka. Ändå ägnar de flesta av oss mer tid åt att kamma håret och borsta tänderna än att konkret fokusera på hur vi ska uppnå vårt livs högsta önskan. Den goda nyheten är att du som söker en förändring knappast behöver famla i mörkret för att få tillgång till rätt verktyg. Och som tur är behöver du inte offra vare sig frisyren eller munhygienen för att få tillgång till två inspirerande rådgivare. Lyckopodden är bärbar och finns tillgänglig för dig när som helst.

En vardagsmorgon i november 2015 korsades Fredrik Ankarsköld och Viktor Liljerås vägar på tunnelbanan i Stockholm. Vänskapsbandet knöts omedelbart och bara några veckor senare var det första avsnittet av Lyckopodden tillgängligt för allmänheten. Idag drivs den av Fredrik och Jacob Heitmann som med passion och glädje pratar om händelser och ämnen som förändrar deras liv.

Målet är kort och gott att göra dig som lyssnare lite lyckligare – genom att bli lite mer dig själv. Alla jordens människor är fulländade redan nu. Utmaningen för varje individ är att upptäcka sin inre potential. Med inspiration, tips, intervjuer och övningar vill Lyckopodden vara din guide längs vägen.


Vi är ständigt på utkik efter en ny lokal och om vi uppnår $8000 per månad kan vi välja en ljud- och videostudio som har den kvalité vi söker och utrymme som kan ta emot fler spännande gäster.  

Goals
$0 of $8,000 per month
Möjligheten att vara i en kvalitetsstudio där vi kan spela in regelbundet och ha utrymme för att bjuda in flera gäster.
1 of 1
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits