Markus "Makkaralihis" Saarikangas

is creating Esports Tournaments, Casts, Videos & Memes.
Select a membership level
Taso 3 tukija
$5
per month

- Shoutouttia videoiden loppuun ja juontojen alkuun.
- Graafista apua kerran kuussa jos tarvetta.

Taso 2 tukija
$10
per month

- Tason 2 tukija saa kaikki Taso 3 tukijan hyödyt

- Tason 2 tukijoille luon myös henk. koht. highlight-videot tai n.s. "memevideot" Dota 2 tai CS:GO peleistään kerran puoleen vuoteen.

Tason 1 tukija
$20
per month

 - Tason 1 tukija saa sekä Tason 2 että Tason 3 kaikki hyödyt!

Tason 1 tukijalla on myös oikeus kaikkeen apuun mitä vain voin antaa; Pelien juontaminen, yhteisön ylläpitäminen, turnausten rakentaminen, yhdessä pelaaminen, tiheämmät opetussessiot Dota 2 sisällä, mitä ikinä vain itse keksitkään niin voimme keskustella asiasta.

Tason 1 tukijat saavat automaattisesti moderaattorin tason kaikilla alustoilla joissa minulla on yhteisöjä. (Twitch, discord, facebook etc.)

0

patrons

$0

per month

About Markus "Makkaralihis" Saarikangas

Hei, Tervetuloa patreon-sivulleni!

Nimeni on Markus Saarikangas, paremmin tunnettu nimellä "Makkaralihis" tai vain "Lihis".

Jo lähes kolmen vuoden ajan olen lähes omillani yrittänyt tuoda eloa Suomen Dota 2 yhteisöön.
Inhouse-liigamme Lihisliiga, 5-man liigamme Suomen Dota 2 Liiga, sekä omat lukemattomat Juontoni että projektini ovat juurikin tätä syytä varten tehty.

Kun pelasin itse vakituisesti, koin että kuten CS:GO:ssa, Suomessa pitäisi olla parempitasoinen Dota 2 yhteisö jossa on enemmän turnauksia, hyvin juonnettuja pelejä ja mahdollisuuksia nuorille taitajille ja yhteisön vanhemmillekin pelaajille nousta korkealle tasolle jo Suomalaisia turnauksia pelaamalla.

Mutta tämä haave vie paljon aikaa sekä resursseja.joten jos haluat auttaa minua suorittamaan mahdollisiman hyviä turnauksia, juontoja sekä lähetyksiä joko Dota 2 tai CS:GO puolella, voit nyt myös tehdä niin patreonin kautta!

Jos päätät tukea minua, tarjoan videoiden editointia, kuvanmuokkausapua sekä tottakai erityisarvon jokaisella kanavallani. (lihistv twitch, useat discord-kanavani sekä juontojen aikaiset shoutoutit).

Suuremmille tukijoille teen myös joko highlight videon parhaista Dota 2 heidän pelauksistaan tai n.s. "memevideon" jossa humoristinen lähestyminen Dota 2 peleihin.

Pyytäessäsi voin tottakai luoda jonkun tason graafista apua myös photoshopin taidoillani tai luoda vapaasti käytettävää musiikkia kanavaasi varten.

Kaikista suurimmat tukijani saavat tottakai moderaattorin tason kaikilla alustoilla joissa minulla on yhteisö (Twitch.tv, discord, facebook etc.) sekä ikuisen kiitollisuuteni sekä apuni missä ikinä tarvitsevatkaan.

Kiitos tuhannesti etukäteen!

Teen jokatapauksessa videomateriaalia tukijoille aina kerran kuussa!

- Markus Saarikangas
Goals
$0 of $40 per month
40 dollarin tavoite on että julkaisen jokakuukautisen podcastin jonkun Dota 2 yhteisömme jäsenen kanssa. 
Podcastissä käymme lävitse vieraan historiaa esportsin parissa, hänen mielipiteitään, senhetkisiä tapahtumia sekä mitä tahansa maan ja taivaan väliltä.
(Ei hätää, videosta/podcastistä tulee parempilaatuinen kuin aikasemmin julkaistu LihisAsk).

Shoutoutit videoiden lopussa tottakai tukijoille.
1 of 2
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits