Mammabanden

is creating Snapchat-storyer

Select a membership level

Det lille ekstra
$5
per month

Du får tilgang til vår ekslusive Patreon-Snapchatkanal, med ukentlig ekstrainnhold. Innholdet kan være alt fra "behind the scenes" fra våre prosjekter, forsmak på sketsjer, bloopers, bilder, og hverdagslige utblåsninger på Snapchat. 

Full pupp-medlemskap
$12
per month

Du vil få tilgang til vår eksklusive Patreon-Snapchatkanal, med ukentlig ekstrainnhold. Som Full-Pupp-medlem vil du få en invitasjon til vår hemmelige Facebook-gruppe, der du kan henge med oss og snakke om alt mellom himmel og jord. Vi vil også ha ukentlige live-sending inne i Facebook-gruppa, hvor du blir oppdatert på hva vi planlegger av innhold i våre kanaler. Du inviteres til å komme med innspill eller ønsker til innholdet vårt, eller stille spørsmål til den av oss som er live. Full pupp er virkelig full pupp, og du blir en del av den utvidede kjernen av Mammabanden! 

82

patrons

About

Hei alle Banden-følgere!

For fra 40 kr i måneden kan du få tilgang til helt ekslusivt Mammabanden-materiale. Vi har lyst til å ta dere med på ALT det snåle vi finner på, og vi vil ha dere med i kampen om å fylle sosiale medier med nyansert innhold fra foreldrelivet.

Vi vil legge ut eksklusive videoer, bloopers og vi skal fylle siden med innhold som bare dere får tilgang til. Vi har lyst til å motta kommentarer og innspill fra dere, og dermed aktivt samarbeide med dere om innholdet som skal komme fremover. Dere er en del av oss!

Du kan velge mellom Et lite påfyll, eller Full Pupp!

Vi i Mammabanden brenner for å lage underholdning, og innholdet vil være like forskjellig som alle vi er.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 25 exclusive posts
2
Images
3
Links
10
Livestreams
3
Writings
7
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 25 exclusive posts
2
Images
3
Links
10
Livestreams
3
Writings
7
Videos

Recent posts by Mammabanden

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits