MÅNDAG

is creating podcast

Select a membership level

$1: CHIHUAHUA!
$1
per episode
Du är en liten men tuff måndawg. Som belöning får du tillgång till blandade bonusgrejer vi lägger upp i patreon-feeden, samt det mytomspunna första avsnittet med dåligt ljud, samt ett antal gamla avsnitt av MÅNAD.
$2: BULLDOG!
$2
per episode
Du är en bastant och dreglande måndawg. Som belöning får du allt chihuahuorna får, plus tillgång till alla avsnitt av vår månatliga bonuspodd MÅNAD där vi svarar på era frågor om olika ämnen.
$3: PITBULL!
$3
per episode
Du är en stridslysten måndawg som äter barn. Som belöning får du allt chihuahuorna och bulldogsen får, plus möjligheten att avnjuta MÅNDAG redan på söndag kväll, genom direktsändning på facebook. 

388

patrons

$682

per episode

About


STÖTTA MÅNDAG - BLI EN MÅNDAWG!


MÅNDAG är en podcast av och med Johannes Finnlaugsson, Anton Magnusson, Petrina Solange och Armann Hreinsson. Vad vi vet är vi den enda podden i Sverige som spelar in live inför publik varje vecka. Vi behöver din hjälp för att kunna fortsätta med detta projekt, och bästa sättet att stötta oss i detta är att bli patron. Eller måndawg, som vi kallar det. För vi är balla.

Vi vill kunna fortsätta lägga ner tid och energi för att hålla podden så rolig den bara kan vara, och dessutom vill vi fortsätta att hålla den reklamfri. Varenda dollar du som lyssnare skänker hjälper oss med detta.

Förutom tillfredställelsen att hjälpa till så att en rolig grej kan finnas, så får alla måndawgs dessutom tillgång till en massa fedt bonusmaterial! Kolla i högerspalten för mer detaljer, och välj om du är en chihuahua, bulldog, pitbull, dobermann eller till och med Scooby Doo.

Vi är GRYMT tacksamma för alla bidrag. Men framförallt är vi tacksamma för att du lyssnar på podden. Hörs på måndag!
Goals
$682 of $1,000 per episode
Når vi detta blir vi glada.
1 of 1

Recent posts by MÅNDAG

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 54 exclusive posts
39
Audio releases
3
Links
1
Poll
7
Writings
4
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 54 exclusive posts
39
Audio releases
3
Links
1
Poll
7
Writings
4
Videos
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits