Mathias Zachau

is creating evidence-based advice for strength, muscle building and fat loss
Select a membership level
Exklusiva videos, poddar och artiklar
$5
per month
Gillar du podden och/eller bloggen? Då kan du visa ditt stöd genom att bli community-medlem. Här får du:
- Tillgång till snaskigt bakom kulisserna-material från bloggen och podden - som inte visas någon annanstans. Dessutom får du tillgång till allt annat, som bara finns tillgängligt för medlemmar i den här gemenskapen - du också!
Häng med på Q&A och få just dina frågor besvarade!
$5
per month
Utöver samma tillgång som community-medlemmar får du dessutom tillgång till privata frågestunder, bara för patreoner, där jag besvarar dina frågor om kost, träning och mindset - så att du lättare och enklare kan nå ditt mål.
Diskussioner om forskning och studier från media
$7
per month
Samma access som community-medlem och Q&A, fast förutom det får du dessutom tillgång till:
- Diskussioner om studier och forskning, senaste rönen i media och trendiga tips, så att du kan navigera dig genom djungeln av trams och fokusera på vägen till ditt mål.

0

patrons

About Mathias Zachau

Under åren har jag fått mail från många läsare, tittare och lyssnare som har föreslagit att jag borde ta betalt för allt jag gör för massorna istället. Jag kommer aldrig sluta producera innehåll på MathiasZachau.com, Pump & Magnesium eller på Youtube som vem som helst kan ta del utav. Men för dig som vill visa ditt stöd lite extra, som kanske inte har råd till personlig träning (eller av andra skäl inte känner att du behöver det riktigt) men ändå vill förkovra dig i djupare och saftigare innehåll - producerar jag innehåll som är något utöver det vanligare. Du har redan sett vad jag har kunnat åstadkomma med minimal budget. Tänk dig nu vad vi kan åstadkomma tillsammans när du väljer att bli medlem här!

Genom att donera en nätt men väldigt uppskattad summa varje månad får du tillgång till artiklar, videos, poddar och genomgångar av publicerad forskning - som inte publiceras någon annanstans. Här hittar du innehåll om samma ämnen som på bloggen, men mer omfattande, med fler praktiska tips som du kan använda i din egen kost och träning direkt. Här skriver och pratar jag om träning, kost och hälsa för dig som är seriös eller planerar att bli det. Som kämpar med motivation, stress, kost och smärta. Om du är den typen av person då kommer du trivas som fisk i vatten i den här gemenskapen. 

Jag bryter ner komplexa naturvetenskapliga processer, mekanismer och förklaringar på ett lättbegripligt, konkret och rättframt sätt som vem som helst kan förstå och använda sig av med enkelhet. Följ med bakom kulisserna, se vad jag sysslar med på dagarna (vad jag läser, äter och hur jag tränar) och resonemang kring vad jag tycker om olika dietstrategier, kosttillskott, övningar, program och senaste forskningen inom biomekanik, träningsfysiologi och näringslära. Alla tips som du får på den här sidan är evidensbaserade, vilket betyder att jag aldrig ger dig tips som enbart är baserade på mina åsikter utan vad vi vet om hur kroppen fungerar, vad publicerad forskning har visat och lärt oss och vad jag har omsatt i praktiken i mitt arbete på Kraftsportkliniken.

Här är ämnen som jag pratar om:

- Stresskontroll, återhämtning, och hormoner
- Viktminskning och fettförbränning
- Hur du bygger muskler och prioriterar dina svagheter
- Motivation till kost och träning
- Träningslära, övningar, fysisk aktivitet och smärta - plus mycket mer.

Detta är inte för dig som bara vill lägga på dig så mycket muskler som möjligt. Detta handlar om samspelet mellan hur vi mår mentalt men också fysiskt. Kost och träning är bara medel för att få ut mer av oss själva, må som vi önskar att vi alltid hade kunnat göra, så att vi har energi och kraft nog att ta oss an alla utmaningar som livet utsätter oss för. Det finns inget perfekt tillfälle att göra detta. Du har bara en kropp och den åldras för varje minut. Låt oss göra det bästa av tiden vi har!

Allt stöd är uppskattat! Och oavsett hur aktiv du väljer att vara kommer jag alltid göra mitt yttersta för att du ska få ut så mycket kunskap som möjligt genom att stötta mitt arbete på något sätt.

STORT TACK från botten av mitt hjärta för ditt stöd!

Mathias Zachau är journalist, personlig tränare och författare med 20 års personlig erfarenhet av styrketräning. Mathias har studerat anatomi, patologi och biomekanik hos doktorer i fysioterapi, kiropraktorer specialiserade på idrottsmedicin och professorer i flera medicinska vetenskaper. Hans arbete har publicerats i tidningar som Iron Man, Expressen GT, Aftonbladet, Göteborgs-Posten, KroppsNytt och Pulse Magazine och webbmagasin som Flexonline och Styrketräning.com - plus många fler. Medverkat i TV4 och nominerats till Guldhjärtat som Årets Social Media Influencer (2016 och 2017) och Årets Personliga Tränare (2018) vid Fitnessfestivalen. Föreläser och skriver böcker.
Goals
0 of 100 patrons
Jag gör en videoserie om hur du designar ditt egna kostprogram från scratch. När 100 personer stöttar kan jag göra färdigt serien och då får alla som backar tillgång till den här.
1 of 1

Recent posts by Mathias Zachau