Metanol - En Speedwaypodd

is creating a podcast about speedway
Select a membership level
$5
per month
Du är en del av vårt arbete, ett fantastiskt stöd!
$10
per month
För dig som känner att du vill hjälpa oss lite mer, alla gåvor är värdefulla för oss!
$30
per month
Wow, vi kommer personligen tacka dig i podden för ditt stöd!

0

patrons

$0

per month

About Metanol - En Speedwaypodd

Kul att just Du hittat hit!
Metanol - En Speedwaypodd är en podcast av och med Anders Henrysson och Simon Nyman. Det är för er lyssnare en produkt som är helt gratis och så vill vi att det ska fortsätta vara, det kommer den alltid att vara. Att driva en podcast är dock inte helt gratis och faktiskt är det så att ju mer vi växer, ju fler ni är som lyssnar, ju bättre kvalitet vi ger er på ljudet, desto mer kostar det för oss att driva podcasten. Vi betalar faktiskt per lyssnad minut (omräknat till datatrafik).

Den här sidan finns således för att ni, om ni vill, ska kunna stötta oss och bidra med en liten slant. På så vis har vi råd att fortsätta hålla oss med den utrustning som behövs för att ge er den bästa kvalitén. Men framför allt så att vi kan fortsätta låta podden växa och bli både större och bättre!

Vad skulle vi då kunna göra med hjälp av er?
Några exempel på saker vi vill kunna göra är att åka hem till våra gäster och sitta ansikte mot ansikte med dem för att få ett mycket mer naturligt och levande samtal. Vi vill kunna åka runt och ge er fler intervjuer och reportage på plats från olika tävlingar. Vi vill kunna ordna event där vi bjuder in er lyssnare till en trevlig dag eller kväll med gäster. Fler ideér kommer säkert komma upp i framtiden och allt är för att ni ska få ett så bra program som möjligt!

Men som sagt, vi kommer aldrig ställa ett krav på er och vi kommer alltid låta podden vara gratis, den här sidan finns bara för att ni om ni vill ska kunna stötta oss i vårt arbete!
Goals
$0 of $100 per month
Den första magiska gränsen.
Når vi den här nivån av bidrag från er kommer podden vara självfinansierad och vi kan lägga allt vårt fokus på att bara växa och göra podden bättre och bättre!
1 of 1

Recent posts by Metanol - En Speedwaypodd

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits