Met Nerds om Tafel

is creating a Techpodcast
Select a membership level
Spa Rood-Patron: Adfree + early access
$1
per month

We proosten een Spa Rood in jouw naam en je krijgt nieuwe episodes van MNOT al op vrijdag of zaterdag in je feed (en als we ons best doen op donderdag al) terwijl anderen tot zondag moeten wachten. Die afleveringen zijn ook nog eens advertentievrij. Bovendien ben je welkom in het dedicated supergeheime #patreon-kanaal op Slack.

Spa Rood Premium-patron: MNOT Stickers
$3
per month
Je krijgt alle voordelen van de $1-tier, én we sturen je een stapeltje Met Nerds om Tafel stickers om je laptop, fiets, telefoon en plaatselijke lantaarnpalen/verkeersborden* mee te versieren. Verder krijg je eerder toegang tot (advertentievrije) nieuwe MNOT-afleveringen.


Je kunt bij de checkout van Patreon optioneel je adres achterlaten. We gebruiken dit enkel om je stickers te kunnen toesturen.


*) uiteraard veroordelen wij alle vormen van vandalisme

Spa Rood Ultra-patron: MNOT bierviltjes
$5
per month

Je krijgt alle voordelen van de $3-tier, we sturen je bovendien een stapeltje MNOT Spa Rood-onderleggers aka bierviltjes om te voorkomen dat je bureau, salontafel of autodashboard worden bevuild met geknoeide Spa Rood.

164

patrons

$351

per month

About Met Nerds om Tafel

Hartelijk dank dat je onze pagina op Patreon bezoekt. Je bent nu al onze favoriete luisteraar! Met Nerds om Tafel is een podcast over technologie en begonnen als hobbyproject van Daniël, Floris, Joost, Jurian en Randal. Inmiddels zijn we ruim 2,5 jaar en meer dan 120 episodes verder en is meer dan een hobby geworden. We maken de uitzendingen met veel plezier en liefde en vinden het leuk als er zo veel mogelijk mensen luisteren.

Om Met Nerds om Tafel te produceren huren wij een professionele studio in Amsterdam en betalen wij voor hosting en alle andere kosten die noodzakelijk zijn om te podcast in jouw favoriete player te krijgen. We zouden graag meer tijd hebben om aan te podcast te besteden: we doen dit nu allemaal naast een fulltime baan en (in sommige gevallen) gezin. Als we meer tijd hebben leidt dit tot betere voorbereiding, betere productie en betere afleveringen. Met dat doel zal je vanaf binnenkort in beperkte mate advertenties aantreffen in onze afleveringen. 

Speciaal voor Patreons maken we echter een aflevering zonder advertenties die je al op zaterdag kunt luisteren (althans, daar streven we naar). Dat is een dag dan ons normale publicatietijdstip van 12:00 uur op zondag! Voeg de audio rss-link die je in de rechterbalk vindt toe aan je favoriete podcastapp en je krijgt altijd als eerste de nieuwste aflevering van Met Nerds om Tafel.
 
Als jij met plezier naar ons luistert en zonder blikken of blozen een kop koffie bij de Starbucks zou kopen kun je overwegen ook Patreon te worden. Geef ons alsjeblieft níets als je het niet met gemak kunt missen. Luisteren naar Met Nerds om Tafel zal altijd gratis zijn en jouw aandacht is ons onwijs veel waard. Als je ons wil steunen in het vergroten van onze kwaliteit en kwantiteit en je vindt dat onze podcast een Euro (of meer) waard is, dan zouden we die graag van je hebben.

De community
Als patron ben je natuurlijk van harte welkom in ons geheime Slack-kanaal. Geef bij het joinen van onze slack hetzelfde email-adres op als hier op Patreon zodat onze slackbot automagisch de link kan leggen tussen jouw donatie en de uitnodiging voor ons kanaal. Gebruik je verschillende adressen? Trek dan één van onze admins aan de mouw via het commando '/admin'.

Om deel te nemen aan de periodieke patron-events zoals meetups en excursies is het belangrijk aanwezig te zijn op Slack. Dat is namelijk de plek waar wij al dit moois organiseren.

Recent posts by Met Nerds om Tafel