Muligambia

is creating an educated and funny Moldova.

Select a membership level

$1
per month
Ești un vizitator activ al site-ului și un fan al proiectului Muligambia! Îți mulțumim din suflet pentru susținerea și încrederea acordată.
$5
per month
Ești un membru al comunității Muligambia! Îți mulțumim din suflet pentru susținerea acordată. Odată cu lansarea noului site, toți patronii acestei categorii vor primi un mic token de mulțumire printr-un status personalizat pe platforma Muligambia. 

$10
per month
Ești un fan al comunității Muligambia! Îți mulțumim din suflet pentru susținerea acordată. Vei fi invitat să participi activ la existența site-ului prin conversații lunare cu administrația pe Skype. Vei fi printre primii oameni care să beneficieze de orice product beta al Muligambiei. Maniak îți va ține minte numele.

Patronii de la această categorie primesc și toate beneficiile categoriilor precedente.

2

patrons

$1

per month

About

„Dacă ar călători prostia, destinația finală i-ar fi Muligambia” au zis niște băieți acum 12 ani și au pornit proiectul care urma să zguduie internetul moldovenesc: Muligambia.com. A trecut foarte mult timp de-atunci și Muligambia a trecut prin multe: milioane de vizitatori anual, mii de posturi, sute de reportaje de știri, zeci de atacuri la server și câteva dosare penale fabricate de Procuratură. În pofida tuturor greutăților suntem aici, alături de voi, mai puternici ca niciodată și gata de un nou început. Mulți ne critică, mulți ne laudă, nimeni nu ne ignoră.

Acest nou capitol din viața noastră are nevoie de ajutorul vostru, comunitatea noastră de luptători ai prostiei din Republica Moldova. Muligambia este un hobby scump care nu beneficiază de susținerea financiară a nimănui. Câteodată mai găsim și noi niște prieteni care să pună un banner dar asta nu acoperă nici cea mai mică parte din cheltuieli. Pe lângă toate astea, noi continuăm zilnic să luptăm cu prostia și lipsa de cultură din țărișoara noastră minunată iar în 2016 ne dorim să transformăm Muligambia în portalul vostru, al tuturor.

De ceva luni negociem activ lansarea unei cărți scrise de administrația Muligambiei în care vom relata amenințări, meditații și multe secrete din activitatea noastră de 12 ani. Cartea se va numi „Dacă ar călători prostia...” și va fi tipărită într-un volum limitat așa că fiți atenți la noutăți în privința ei pe pagina noastră de Facebook. Pe lângă un nou site și o carte, administrația site-ului are multe idei pentru a îmbunătăți această comunitate dar lipsa de timp și fonduri nu ne-a permis să investim îndeajuns de mult timp să vă auzim toate rugămințile și să le implementăm.

Acum putem schimba asta doar cu ajutorul vostru. De fiecare dată când Muligambia avea probleme cu serverul sute de prieteni, vizitatori și fani ne ofereau mesaje de încurajare și ajutor pe Facebook și Skype. Astăzi avem nevoie de voi mai mult ca niciodată. Fii patronul nostru, ajută-ne să creștem și să construim o Moldovă mai deșteaptă mâine decât a fost ieri!
Goals
$1 of $250 per month
Cu serverul achitat, această sumă ne permite să ne concentrăm la alte metode de a îmbunătăți Muligambia.com, de 8 ani cel mai vizitat site de umor din Republica Moldova.
1 of 5
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits