MUUVTube

is creating guitarlektioner på YouTube

Select a membership level

MUUVTube Bronze
reward item
$1
per month
Som MUUVTube Bronze får du:
  • 1 times guitarundervisning af Glen (online)
MUUVTube Sølv
reward item
$5
per month
 Som MUUVTube Sølv får du:
  • 5 times guitarundervisning af Glen (online)
MUUVTube Guld
reward item
$10
per month
 Som MUUVTube Guld får du:
  • 5 times guitarundervisning af Glen (online)
  • MUUVTube kaffekop

3

patrons

$10

per month

About

Hej alle sammen 🤗

Jeg har startet MUUVTube, fordi jeg selv elsker at spille guitar - og at undervise i guitar. På kanalen lærer jeg gratis fra mig - af de ting jeg selv har lært gennem de seneste 10 år. Jeg prøver at gøre det på en måde, så alle kan være med - og den primære målgruppe er derfor nybegyndere på guitar.

Hvorfor startede jeg kanalen tilbage i 2015?

Da jeg selv skulle lære at spille guitar, savnede jeg både videoer på dansk - og videoguides med danske sange. Derfor tænkte jeg; "så laver jeg det selv" 😊

Derudover synes jeg, det er rigtig sjovt og spændende at lave indhold på YouTube, og jeg sætter enormt meget pris på, når folk ser, liker eller kommenterer det, som jeg laver. Jeg sidder personligt og svarer på ALLE, der er så søde at smide en kommentar til en af mine videoer.

Eksempel på en af mine videoer:Hvorfor på Patreon?

Jeg ville rigtig gerne lave mange flere videoer, men det er desværre ikke helt gratis. Det koster både penge og rigtig meget tid. Derfor vil jeg lave en mulighed, hvor seerne af MUUVTube kan vælge at bidrage, så jeg får en lille økonomisk hjælp - så jeg kan lave endnu flere videoer!

Jeg bekymrer mig faktisk ikke så meget om beløbet, men det vil betyde rigtig meget for mig at få nogle "Patrons" her på siden - for det motiverer mig rigtig meget at vide, at folk sætter pris på det, jeg laver.

Hvem er jeg?

Mit navn er Glen, og jeg er 29 år gammel. Jeg startede selv med at spille guitar, da jeg var 18 år, og det har været den bedste beslutning for mig. Jeg nyder virkelig meget at spille guitar, og det er den bedste måde for mig, når jeg skal bearbejde nogle følelser.

Jeg har selv modtaget privatundervisning i guitar en række år (og af flere omgange) og så har jeg nørdet engelske YouTube-videoer rigtig meget. Derudover er jeg singer-songwriter, og jeg har skrevet over 50 sange - hvor seks af dem er blevet udgivet. Fem af dem på EP'en "Going Acoustic" og det sidste på singlen "Adore You".

Hvis du ønsker at lære mig bedre at kende, kan du tjekke:
Goals
3 of 15 patrons
Hvis jeg når 15 patrons, så laver jeg en personlig takkevideo, hvor de 15 bliver nævnt med deres navn og eventuelt YouTube-kanal.
1 of 3

Recent posts by MUUVTube

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits