Något Kajko Podcast

is creating Podcast

Select a membership level

Hemlig Facebookgrupp
$1
per month
Väljer du att donera $1 (10SEK) i månaden, så får du till gång till vår hemliga Facebookgrupp där du kan lyssna på avsnitten i förväg.
Bara för att vara lite extra snäll
$5
per month
Väljer du att donera $5 (50SEK) i månaden, så får du till gång till vår hemliga Facebookgrupp där du kan lyssna på avsnitten i förväg. Du blir även lite extra snäll genom detta.

0

patrons

$0

per month

About

VILKA ÄR VI EGENTLIGEN?
Något Kajko är en kommersiell, svenskspråkig och humoristisk podcast-duo som består av östgötarna David "Dawwa" Persson och Stefan "Brutti" Holmberg med rötter från Norrköping. Denna lättsmälta, skruvade och flexibla podcast delas upp i säsongsspecialer som går under namnet "bonanzor" med olika teman.

***
VAD PRATAR NI OM?
Genom olika bonanzor håller vi oss till ämnen som intresserar lyssnare, våra gäster och oss själva. Exempelvis roliga artiklar, konspirationsteorier, retro och true crime. Självklart med en stark Något Kajko-anda!

***
VARFÖR SKA JAG BLI EN PATRON?
Genom att bli en "patron" blir du automatiskt en supporter till Något Kajko Podcast där du kan välja att donera en valfri summa som skänks automatiskt till oss varje månad. Pengarna används enbart i ändamål för podden. Detta innebär även att Brutti (som pendlar från Norrköping upp till Stockholm vid inspelningarna) får ett stöd i resekostnader. 


***
VAD FÅR JAG UT AV ATT VARA EN PATRON?
En applåd. Och en tuta. Nej, skämtosido. Du blir inte bara en supporter till Något Kajko Podcast, du blir mer än så! För 50:- i månaden blir du inbjuden till vår hemliga Facebookgrupp där du får ta del av avsnitt som släpps i förväg.
 

Mvh
David "Dawwa" Persson och Stefan "Brutti" Holmberg
Något Kajko Podcast

Goals
$0 of $80 per month
För 800:- i månaden så lyckas vi tillsammans täcka Bruttis resekostnader som innefattar Norrköping C - Stockholm C och tillbaka vid inspelningstillfällen varje månad.
1 of 1
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits