Något Kajko Podcast

is creating Podcast
Select a membership level
$5
per avsnitt
Väljer du att donera $5 (50SEK) per avsnitt, så får du vara med på vår "Special Thanks To-sektion" på hemsidan.
$20
per avsnitt
Väljer du att donera $20 (200SEK) (OBS, gäller endast ett avsnitt), så får du en fräsch Något Kajko-tisha hemskickad på posten!
$40
per avsnitt
Väljer du att donera $40 (400SEK) (OBS, gäller endast ett avsnitt), så får du en Något Kajko-tisha, en Något Kajko-kaffemugg (som du kan ha snabbkaffe i) och dessutom får du vara med och välja vinjett till kommande avsnitt!

2

patrons

$9

per avsnitt

About Något Kajko Podcast

VILKA ÄR VI EGENTLIGEN?
Något Kajko Podcast som är en svenskspråkig, humoristisk podcast-duo med David och Brutti med bas i Norrköping, Sverige. Denna humoristiska och lättsmälta podcast handlar om allt mellan himmel och jord, men om man är TVUNGEN att beskriva podcasten med ett ord, så skulle ordet vara Livsåskådning.

***
VAD PRATAR NI OM?
Duon pratar ofta om självupplevda situationer, halkar ofta in på film/TV-serier och musik. De gillar även att läsa upp skrattretande artiklar och skapar lätt en debatt kring dessa. Icke att förglömma, så är dessa två herrar väldigt bittra och kränkta, vilket lyssnaren får ta del av i den återkommande programpunkten ”Veckans Känga”.

***
VARFÖR SKA JAG BLI EN PATRON?
Genom att bli en "patron" blir du automatiskt en supporter till Något Kajko Podcast. I det avlånga landet Falukorv, i folkmun Sverige, kryllar det av podcasts av olika slag. Det är en oerhört svår plattform att få en stadig fot inom, och det krävs både envishet och tålamod för att etablera sig. Vi känner att vi är på väg åt rätt håll, och vi har snart varit aktiva i 2 år (!). För att kunna utveckla podden ytterligare, känner vi att behöver en hjälpande hand från er lyssnare. Genom att bli en "patron" (blev inte Pablo Escobar kallad för El Patrón, förresten?) kan du välja att donera oss en valfri summa som skänks automatiskt till oss per avsnitt. Pengarna vi får in går enbart till oss och som ändamål till podcasten. Detta innebär att vi kan utveckla podcasten ännu mer, samt känna att det "sporrar" oss att släppa mer frekventa, roliga avsnitt som ni får ta del av.***
KAN NI SNÄLLA UTVECKLA DETTA?
Absolut, det kan vi göra! Genom vi får en slant per avsnitt, så får vi en översikt och ett stöd från er lyssnare, som tidigare nämnt, "sporrar" oss och hjälper oss att nå vår dröm. Vi får på så sätt hjälp av er att marknadsföra oss mer, köpa in bättre utrustning, och kanske även kunna hyra in oss i en studio. Vi lägger också ner väldigt mycket tid på podden. Det kräver tid, arbete och kreativitet, för att inte nämna de antal timmar som läggs ner på redigering av avsnitten. Vi vill också få in lite större profiler som kan gästa oss i avsnitten. Och i en fantasivärld är det gratis.

***
VAD FÅR JAG UT AV ATT VARA EN PATRON?
Äran. Nej, skämtosido. Du blir inte bara en supporter till Något Kajko Podcast, du blir mer än så!
Med hjälp av Reward-systemet här på Patreon så väljer ni själva hur ni vill stötta oss, och för att visa får tacksamhet vill vi belöna er för samarbetet. Ni får donera exakt hur mycket ni vill, men väljer ni att donera 200 kronor (OBS, gäller endast ett avsnitt), så kommer ni att få en fräsch Något Kajko-tisha hemskickad till er! Väljer ni att donera 400 kronor (OBS, gäller endast ett avsnitt) får ni dessutom en Något Kajko-kaffemugg att ha snabbkaffe i, samt att ni får vara med och välja vinjett till kommande avsnitt!


Mvh David Persson och Stefan "Brutti" Holmberg
Något Kajko Podcast
Goals
$9 of $5,000 per avsnitt
50 000SEK för att finansiera hemsidan och Soundcloud Pro, skaffa en studio, utrustning och förhoppningsvis kunna bjuda in kända gäster, t ex Felix "PewDiePie" Kjellberg.
1 of 1

Recent posts by Något Kajko Podcast