Naša Deca

is creating positive parenting and mindfulness content

Select a membership level

🧡 Divni ste!
reward item
$1
per month

🔸 Poruka meseca desktop pozadina

🧡🧡 Sjajni ste!
reward item
$5
per month

🔸 Poruka meseca desktop pozadina

🔸 Kuponi za prodavnicu

🔸 Digitalne afirmacijske kartice 

🧡🧡🧡 Fenomenalni ste!
reward item
$10
per month

🔸 Poruka meseca desktop pozadina

🔸 Kuponi za prodavnicu

🔸 Animirana motivacijska poruka

🔸 Digitalne afirmacijske kartice 

🔸 E-vodič Jutarnja rutina

0

patrons

$0

per month

About

Ćao svima!
Ja sam Milena i osnivač sam platforme Naša Deca


Naša Deca je praktična online zajednica na kojoj možete naći izazove, mini kurseve, vodiče, podršku i inspiraciju za rad na sebi i vaspitanje dvedeset prvog veka.

Kako odgojiti srećnu, kreativnu i autentičnu decu? Kako ceniti, voleti i zauzimati se za sebe? Zašto je kritično važno da naša deca usvoje razvojni mindset, to jest način života (i razmišljanja)? Zašto minimalizam nije samo prolazni trend, već neophodnost svakog svesnog domaćinstva? Ovo su samo neka od pitanja koje obrađujemo...Možda me pratite na Instagramu ili YouTubu, i želite da podržite moj rad. Možda ste kao i ja na putu ličnog razvoja ili roditeljstva i želite pristup malo ličnijem sadržaju koji će vam pomoći ili ohrabriti u sličnim izazovima. Ili ste slučajno naišli na ovu stranicu i dopada vam se to za šta se zalažem i šta predstavljam. Koji god bio razlog, VAŠA podrška za Našu Decu mi je dragocena.
Svaki dolar koji ovde pristigne, ićiće u prilog stvaranju novih i kvalitetnijih sadržaja kao i dostupnosti ideja pozitivnog roditeljstva i autentičnog života široj publici. Jer, naša deca zaslužuju odrastanje sa razumevanjem i disciplinom, a ne sa slepim slušanjem i kaznama. A mi--svi mi zaslužujemo život u kome znamo ko smo i donosimo odluke spram svojih vrednosti, a ne ‘moranja’.Za svakog kontributora spremila sam poklone i popuste, a kako se spektar podrške na Patreonu poveća, i pokloni će biti bogatiji!

Jako sam zahvalna za vašu podršku i ohrabrenje koje time dobijam! Jedva čekam da vidim do čega ćemo zajedno doći i šta ćemo sve vremenom stvoriti.

Šta je Patreon?

Patreon je način da finansijski podržite vaše omiljene autore i častite ih za sadržaj u kojem uživate, bilo da su to postovi na društvenim mrežama, videi, blog, ili drugo. Odredite koliko vi želite mesečno novca da odvojite (koliko god da je vama lagodno) i na taj način doprinosite autorovim redovnim prihodima. Na taj način praktično postajete mecena, to jest pokrovitelj umetnosti i stvaralaštva. (Da, baš kao što je porodica Mediči podržavala Da Vinčija, Galileja, Rafaela, itd.).

Kako Patreon funkcioniše?
Ako vam se dopada moj rad i želite da mi pomognete, odlučite koliko želite da mi mesečno uplaćujete (čak i 1 dolar mesečno mi puno znači). Na taj način dobijate pristup ekskluzivnom sadržaju, videima, popustima itd. Mesečni iznos možete bilo kad promeniti ili potpuno otkazati!

Imate još pitanja?
Pogledajte Patreon Help i potražite svoj odgovor.


Unapred zahvalna za svaki vid podrške!
Koliko god da doprinesete ovoj platformi, meni je značajno!

✨💖✨

Milena
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Image
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Image

Recent posts by Naša Deca

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits