NetPrenör

is creating content for Internet entrepreneurs

Select a membership level

Single Core
$5
per month

För bara 5 dollar i månaden blir du medlem hos TkJ.se Patreon på nivån Single Core! Du får tillgång till alla publicerade artiklar.

Dual Core
$10
per month

För bara 10 dollar i månaden får du ett Dual Core-medlemsskap! På den här nivån får du tillgång till alla artiklar, plus extramaterial.

0

patrons

About

Välkommen till NetPrenör!

Driver du en blogg eller e-butik? Ett nyhetsbrev via e-post eller en webbtidning? Använder du Internet för att publicera böcker, sälja foton eller illustrationer? Är du en Internet-entreprenör har du hittat rätt!

NetPrenör erbjuder ett ständigt växande arkiv av guider och artiklar för dig som helt enkelt vill bli mer framgångsrik som entreprenör på Internet.

  • Få fler besökare och prenumeranter
  • Tjäna pengar på annonser
  • Lyckas med ett nyhetsbrev
  • Skapa och underhåll en bra sajt
  • ...och mycket mer!

För endast $5 eller $10 i månaden får du tillgång till alla artiklar på den här Patreon-sidan. Nya artiklar publiceras kontinuerligt.

NetPrenör består dels av en webbsajt på www.netprenor.se och dels av Patreon-sidan. På den traditionella hemsidan publiceras tips, nyheter och andra kortare texter. Men det är här som det bästa materialet finns. På vår Patreon-sida hittar du guider, skolor och andra artiklar med massor av konkreta lösningar för att bli lyckas med ditt Internetprojekt.

Målgruppen är alla som använder sig av Internet för att publicera, distribuera och sälja tjänster och produkter. Framför allt riktar sig tjänsten till mindre företag och organisationer. Fast även om du är anställd på ett större företag hittar du garanterat nyttiga kunskaper bland artiklarna.

NetPrenör drivs av mig, Tommy k Johansson och ges ut av TkJ Media AB. Jag har arbetat med Internet sedan mitten av 90-talet. Framför allt har jag sysslat med digitala publikationer men jag har även jobbat med e-handel, e-postmarknadsföring, sökmotoroptimering, webbutveckling och mycket mer.

Välkommen och trevlig läsning!
Tommy k Johansson[email protected]ör.se

NetPrenör är i en väldigt tidig alpha-version.
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits