NF_Ozsi

is creating streaming and eSport shoutcasting

Select a membership level

eSport érdeklődő
$2
per month
Ha még csak ízlelgeted az eSportot, akkor ez lehet a te választásod,  hiszen egy CS:GO kulcs áráért igyekszem kinyitni neked az eSport  világára nyíló ajtót. 
eSport követő
$5
per month
Te már tudod mi az az eSport és szívesen nézed a különböző  összecsapásokat. Támogatásoddal több csapatot tudok közvetíteni, illetve  több információval szolgálhatok a játékosokról, rendezvényekről. 
eSport fan
$15
per month
Köszönöm nagylelkűséged! Igazi eSport fan vagy, aki nem sajnálja egy  átlagos LoL skin értékét a közösségre szánni. Sok sikert kívánok az idézők szurdokában is!

0

patrons

$0

per month

About

Lassan több, mint 10 éve foglalkozom a magyar és nemzetközi eSporttal és az utóbbi időben leginkább közvetítőként hallhattok felőlem. Természetesen én is játékosként kezdtem pályafutásom 16 éves korom körül és a 20-at betöltve már felhagytam a csapatozással. Sok szép emlékkel és barátokkal gazdagodtam a játékos éveim alatt is. Ez után kezdődött el viszont az, ami még meghatározóbb lett számomra. Elkezdtem versenyt szervezni volt csapattársammal és úgy érzem meghatározó részévé váltunk a hazai eSportnak. Ennek végeztével menedzserként tevékenykedtem, blogoltam, illetve segítettem játékosokat és csapatokat tanácsaimmal vagy anyagiakban. Több alkalommal volt szerencsém közvetíteni még beugrósként és amatőrként. Első közvetítésem az ICL első állomásának (2009 tavasza) CoD4 döntője volt. Ekkor még az xfire saját felületén láthattátok a mérkőzést. Ezek után következett pár OVS és PlayIT összecsapás. Ezt váltotta fel a már rendszeres közvetítés ugyan úgy amatőrként, de már állandó jelleggel. Ez szerencsére megmaradt.

Már több mint 10 éve, hogy belevágtam az eSport háttérmunkáiba. Az elmúlt években inkább blogolás, tanácsadás, illetve közvetítés volt terítéken. Utóbbinál különösen igyekszem figyelmet fordítani, hogy a kisebb csapatok is megmutathassák tudásuk és tehetségük. Ehhez szükségük van megfelelő felületre és "reklámra". Ezeket szeretném biztosítani akár CS:GO, akár RL, akár bármilyen más játékból, amit szórakoztató és informatív módon, tudásom legjavát adva juttatnék el hozzátok, nézőkhöz. A különböző közvetítések alatt igyekszem nem csak minél jobban átadni a játék történéseit, de veletek is kommunikálni és reagálni az észrevételeitekre, gondolataitokra.

A különböző adásokat élőben követhetitek a Twitch csatornámon, illetve utólag feltöltve a NetFighterz Youtube csatornáján.
Ha szeretnél más információkhoz is hozzájutni, akkor szívesen látlak a NetFighterz discord szerverén is!

A közvetítésekért nem kapok fizetést, pusztán a nézőknek való örömszerzés a cél, illetve a csapatok megismertetése. A különböző összecsapások időt, energiát és felkészültséget igényelnek. Amennyiben patreon szerepet vállalsz, úgy ezt honorálod számomra. Ezen felül segítesz abban, hogy a különböző hardver és szoftver feltételekkel ne legyen probléma a jövőben. Ilyen kiadás például a közvetítő program jogdíja, illetve az alkalmankénti hardveres fejlesztések. Szerencsére a közvetítési lehetőségeim folyamatosan bővülnek és megkeresésekből is adódik szép számmal.
Az adásokon túl igyekszem más-más formában több információhoz juttatni titeket. A célokat végigolvasva láthatod, hogy milyen kis lépésekkel is segítheted munkámat a különböző tartalmak gyártását illetően és hogy ezek a kis lépések mit takarnak. Ilyen kis lépésekkel is el lehet jutni egy nagyon távoli célhoz. Jussunk el együtt minél messzebb!

Amennyiben úgy érzed, hogy ilyen jellegű műsorokra és tartalmakra szükség van itthon, patreon-on keresztül is támogathatod a munkámat. Az így érkező különböző támogatásokat igyekszem megfelelően honorálni számotokra.

Ozsi
Goals
$0 of $50 per month
Ilyen mértékű támogatás mellett két NightCup-ra fordított időm, energiám és munkám már megtérül.
1 of 8

Recent posts by NF_Ozsi

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits