Norra Läktaren Podden

is creating a podcast about Malmö FF.
Select a membership level
Mässingshornet
$1
per month
Som en av pågarna/töserna på Mässingshornet bidrar du med minst en dollar i månaden. Det är vi jätteglada för. Ni får ta del av extramaterial som av olika anledningar inte kommit med i våra avsnitt. Dessutom kan det komma upp bilder och klipp från vad som händer bakom kulisserna. 
Fregatten
$4
per month
För er som väljer Fregatten så kommer du även få en möjlighet att önska en låt till bortaspellistan samt ställa en fråga till en av våra intervjupersoner. Du får även möjlighet att skicka en personlig hälsning genom podden till någon som betyder något (viss censur kan förekomma här).  
Golden
$10
per month

En äkta stammis på Golden är den mest priviligerade typen ur vårt rövarband som är ni, våra följare. Förutom tillgång till extramaterial och en önskelåt till spellistan får du även möjlighet att önska en busringning till valfri svensk klubb.

27

patrons

About Norra Läktaren Podden

Det här är Norra Läktaren Poddens insamlingsbössa. Vi vill tacka alla våra följare som kommer med uppmuntrande ord, bengaler till vår ära och Fernetshots på Möllan. Om ni känner för att bidra med några slantar för att vi ska kunna producera ännu fetare material samt betala våra Onlinepizza-fakturor i tid (så man slipper 60 kr förseningsavgift från Klarna), så är ni varmt välkomna att bli patrons.

Recent posts by Norra Läktaren Podden