Nynne Savery

is creating Contemporary Art
Select a membership level
En kunstners tak
$1
per month

Mange bække små gør en stor å - og jeg takker for alt, jeg kan få

Original grafik
$10
per month

Hver 3. måned trækkes lod om et stykke original grafik (ætsninger eller linoleumssnit). Vinderen kan vælge mellem et lille udvalg.

Kan afhentes i Atelier Nynne Savery eller sendes.

Olie på lærred
$50
per month

Hver 3. måned trækkes lod om et originalt lille maleri i olie på lærred (maks. størrelse 50 x 30 cm). Vinderen kan vælge mellem et lille udvalg. Malerierne bør monteres i glas og ramme.

Kan afhentes i Atelier Nynne Savery eller sendes.

Til kunstsamleren
Limited (5 of 5 remaining)
$300
per month

Her sikrer du dig et maleri. Jo flere måneder, du donerer, jo større udvalg og formater kan du vælge imellem. Det er som at abonnere på kunst! 

Kan afhentes i Atelier Nynne Savery eller sendes.

0

patrons

$0

per month

About Nynne Savery

Gennem de sidste 35 år har jeg arbejdet med kunst. Først studerede jeg hos malerne Ulrik Hoff, Hans Christian Høier og professor Abraham Pincas (École nationale superieure des Beaux-Arts, Paris). Seneste udstillinger i udvalg kan nævnes: American Tapestry Alliance (18), Diverse Divaer ved Royal Run (Frb. Allé, 18), The 6th triennial of Tapestry i Studio ”M” (Radio Novi Sad, Serbien, 17), Tulehøj Kunst- og Kulturfestival (17), Skagen Odde Naturcenter (KKS 100 års jubilæumsudstilling) og Bagsværd Kirke (tegnet af Utzon, kurateret af Randi Studsgarth).

I de senere år har jeg søsat en række projekter som kunstfestivaler, kunst på Byens Hegn (metrobygeriet ved Axel Møllers Have på Frederiksberg), kunst langs Royal Run og Copenhagen Half Marathon, bygget egen tegneskole op og taget initiativet til en kunstnerforening på Frederiksberg.

Nu er tiden kommet til, at jeg går i dybden med egne malerier. I den kommende tid står jeg derfor i en brydningstid. Fokus vil ligge på at få malet en ny serie billeder til kommende udstillinger. Den nye series motiver vil være detaljer fra naturen, som ofte bliver overset i en fortravlet hverdag. Jeg vil undersøge, om det kan have en meditativ virkning for både tilskuer og kunstner, at færdes iblandt forstørrede detaljer.

Til dette projekt, har jeg brug for støtte til både materialer og levevis. Det vil glæde mig, hvis venner, bekendte og kunstinteresserede vil have lyst til at støtte mig på denne rejse.
Goals
$0 of $400 per month
Når vi dette mål, udloddes alle værker hver 2. måned frem for hver 3.
Mere kunst til alle! 
1 of 2

Recent posts by Nynne Savery