Obiter Dictum

is creating podcasts
Select a membership level
Wesley Crusher
$2
per podcastavsnitt
  • Tack i ett avsnitt
  • Vara med och bestämma ämnen för specialavsnitt genom polls
Geordi La Forge
$5
per podcastavsnitt
Allt från tidigare nivå
Seven of Nine
$7
per podcastavsnitt
  • Exklusiv Odpod-pin
  • Allt från tidigare nivåer

229

patrons

$746

per podcastavsnitt

About Obiter Dictum

Obiter Dictum är en podcast som släpps varannan vecka (2-3 avsnitt i månaden).

Utan dig hade den här resan aldrig varit möjlig! När Obiter Dictum startade i mars 2010 hade vi snackat ihop oss och kommit fram till en målsättning att om vi får 10 hängivna lyssnare så har vi lyckats. Sju år senare har vi gång på gång blivit överväldigade av engagemanget och feedbacken vi fått inför och efter avsnitt, den pepp och glädje som funnits kring våra tafatta dykningar i jakten efter det höga i det låga. Därför vill vi rikta ett stort TACK till dig som lyssnar. Må du hinna fly innan motorvägen tjockar igen när pandemin bryter ut!

Vi tänker fortsätta jaga det där höga i det låga. Vi tänker fortsätta hålla ögat på rörelsesensorn för att se om det finns oknytt i ventilationstrummorna. Och vi blir jätteglada om du vill och kan pitcha in lite. Vi har pratat sönder mickarna och fyllt hårddiskarna. Det behövs utrustning och tid för research. Ses på barrikaderna!

T & B
Goals
$746 of $750 per podcastavsnitt
Vi släpper våra olika signaturer, signatur-remixar, soundtrack-låtar och annat ljudmaterial som skrivits för podden som ett mp3-paket (åtminstone det som går att hitta på gamla hårddiskar etc).
9 of 12

Recent posts by Obiter Dictum