Ofokuserat Podcast

is creating Ofokuserat - Podcast
Select a membership level
$5
per month
Yeay! Tack för ditt bidrag!
Vi kommer att tacka och hylla dig personligen i nästföljande avsnitt av Ofokuserat.
$10
per month
Okej... Nu börjar det bli intressant. Vi kommer att ringa upp dig under ett avsnitt av Ofokuserat och tacka dig personligen.
$25
per month
Wow...Vi menar, tack. Verkligen. Vi kommer att skriva upp dig och en vän på valfri gästlista till någon av Henriks, Svens eller Tobias shower.

0

patrons

$0

per month

About Ofokuserat Podcast

Ofokuserat är en podcast som görs av vännerna Henrik Källman, Tobias Jacobsson och Sven Brundin. Vi är alla förutom glada radioamatörer också standupkomiker och ibland också människor.

Ofokuserat är på många sätt ett drömprojekt för alla tre av oss som är inblandade. Vi har i flera år försökt att hitta ett gemensamt projekt att göra tillsammans och nu har vi äntligen kommit till skott.

Vi sitter i nuläget och spelar in programmet från tre olika platser. Henrik i Vingåker, Tobias i Hägersten och Sven i Jakobsberg. Eventuellt ekonomiskt stöd kommer gå till att oftare kunna få oss att spela in i samma rum och på sikt köpa bättre utrustning. Allt för att kunna göra bättre podcast för er lyssnare.

Tycker du om det vi gör så skänk gärna valfritt belopp. Alla belopp är lika mycket värda. I våra hjärtan.

Alla som stöttar oss kommer att tackas i podcasten.
Goals
$0 of $250 per month
Vår målsättning är att kunna leverera kvalitetspodcast varje vecka och ekonomiskt stöd kommer i Steg 1 gå till resor så att vi kan spela in tillsammans.
1 of 2

Recent posts by Ofokuserat Podcast