Orasul Meu

is creating Arta urbană, Transport Nocturn, Un #orasmaibun
Select a membership level
Limited (30 of 30 remaining)
$3
per month

Îți vom fi recunoscători cu aplecăciune și te vom menționa drept unul dintre susținătorii noștri activi într-o postare sau într-o transmisiune live lunară :)

Limited (35 of 35 remaining)
$5
per month

Wow! Vom scrie numele tău lângă o pictură murală enormă pe care o planificăm în centrul orașului și în Centrul alternativ Chișinău pe care l-am creat odată cu Festivalul de artă urbană! La fel, ești asigurat cu o colecție de stickere care promovează orașul nostru! 

Limited (50 of 50 remaining)
$10
per month
Te invităm personal la o acțiune de pictare sau amenajare să faci un scaun sau o pictură a ta! Care va rămâne pe veci în acest oraș :) 
La fel vei fi invitat special la toate evenimentele noastre tematice și mulțumit personal de către echipa noastră! 

0

patrons

$0

per month

About Orasul Meu

Cine suntem noi?
O echipă de aproximativ 30 de tineri entuziaști care își iubesc orașul lor, Chișinău și încearcă să aplice practici de bună guvernare pentru a crea un #orașmaibun. Din țară și dinafara ei.  Mai concret, suntem cei care dau culoare Chișinăului și se ocupă de golurile administrației publică pe care le lasă primăria: servicii publice accesibile pentru tineri, de ex: transport public adecvat (inclusiv nocturn), amenajare urbană creativă și accesibilă, dezvoltarea brand-ului turistic a orașului și multe altele.

Multe vreți, dar ce puteți?
La capitolul experiență organizațională, menționăm flagman-ul proiectelor noastre - Transportul nocturn, adică troleibuzele 8, 22 și 24 care deja circulă până la ora 1 datorită presiunilor și campaniei noastre. Suntem inițiatorii și promotorii acestui serviciu. Pentru a transforma ideea în realitate, am colectat 10 000 de semnături. Cât despre amenajări urbane, Chișinăul deja este bucurat de picturile noastre murale printre care: Scara Trandafirilor, Broderia din parcul Valea Morilor și biblioteca Hașdeu. Suntem cei care în toamna anului 2016 am scos tone de gunoi din vechiul observator și am atras atenția autorităților asupra acestui monument istoric și am inițiat discuțiile referitor la exploatarea zonală ulterioară.

De ce trebuie să fii alături de noi?
Cel mai greu în administrarea unui proiect urban de tipul nostru este finanțarea proiectelor și managementul organizațional aferent. Principiul nostru e că nu încasăm donații din partea partidelor politice sau a personajelor dubioase din anturajul guvernării locale și naționale. Parteneriatele se creează doar în baza unor contracte în interes municipal și deobicei bani ajunge doar pentru materiale. Aceste probleme ne-au limitat de multe ori. #Orasulmeu pe foaie are mai mult de 50 de proiecte de diferite dimensiuni și nivele, dar, în străzi, vedem doar pe cele care au reușit să adune susținători în cantități extraordinare sau nu au fost respinse de primărie .

Cum ne poți ajuta?
Acum revenim în forță după o pauză în care am reușit să gândim o nouă strategie de dezvoltare a organizației. Mizăm pe ajutorul vostru financiar pentru ca noi să putem rămâne apolitici și independenți în continuare. Avem în plan îmbunătățirea transportului public nocturn, 5 proiecte care sunt pe masa de așteptare în primărie și multe alte mici inițiative. Devin-o patronul orașului tău și vezi cum Chișinăul se transformă pe zi ce trece.

Ce facem cu banii?
În primă instanță, banii colectați vor fi utilizați pentru salarizarea unui angajat part-time cu perspective ulterioare de full-time responsabil de managementul organizațional. Prioritățile ulterioare sunt: contractarea unui designer, asigurarea materialelor logistice necesare activității, achiziționarea vopselei pentru picturi murale și a materialelor de construcții pentru mobilier și decorațiuni urbane. La fel planificăm să facem o linie vestimentară urbană, stickere sau alte materiale care ne vor asigura sustenabilitate financiară în anii ce urmează. 
Goals
$0 of $150 per month
Cu această sumă ne vom putea acoperi cheltuielile esențiale administrative și anume: salarizarea unui angajat part-time și contractarea serviciilor unui designer.
1 of 6

Recent posts by Orasul Meu