Bölcs Richárd Márk

is creating Youtube Videos
Select a membership level
$1
per month
Ha legalább 1$-al támogatsz, bekerülsz ide a Patreon klubba, ami azt jelenti hogy minden extra cuccot amit ide kiírok láthatod egyből, írhatsz itt a Patreon felületen, ahol ( ha fent vagyok éppen ) pár percen belül megkapod a választ, tehát sorbanállás nélkül fogok a TE kérdésedre figyelni és megválaszolni azt! 
Tudom nem egy nagy reward ez még, de kezdetnek úgy érzem tökéletes! :)
$5
per month
Ha legalább 5$-al támogatsz, felveszlek Origin / Battle.net / Steam barátnak, ahol elsőkézből értesülhetsz hogy épp mivel tolom, és ha a játék is olyan, csatlakozhatsz hozzám! :) Természetesen írhatsz nekem bármelyik programon a fentieknél felsoroltak közül, válaszolni fogok! :)
Illetve videóban megemlítem a neved! :) 

ui: természetesen az 1$-os rewardok is vonatkoznak erre ! :)
$10
per month
Ha óriási fan vagy, és legalább 10$-al támogatsz, a többi rewardon kívül, felveszlek Skype-ra, beszélgetünk a jövő tervekről, meghallgatom a tanácsaidat, a kedvedre teszek hogy épp milyen videót szeretnél.
Illetve természetesen videóban megemlítem a neved! :) 

Ez egy úgymond VIP tagságot jelentő reward !

0

patrons

$0

per month

About Bölcs Richárd Márk

Sziasztok drága Hölgyek és Urak! :) 

Aki ezen a Patreon oldalon jár, neki valószínűleg nem kell bemutatkoznom. Azért jött létre ez az oldal, hogy aki nagyon elhivtatott, és tényleg szereti a munkásságom, és szeretné támogatni, Ő megtehesse. Nagyon fontos! hogy csak az támogasson, akinek van miből... Ne nyúld le ezért anyu vagy apu bankkártyáját, hogy tudj támogatni! :)
A másik fontos dolog, ne a reward-okért támogass.. :) Azok azért vannak, hogyha tényleg valaki önszántából szeretné támogatni a csatornát akár egy kicsit nagyobb összeggel, ne csak annyit mondja hogy köszönöm, hanem legyen valami ami picit több mint a szóbeli köszönetnyilvánítás! :) 

A munka mellett rengeteg tud segíteni az ha a nézőid picit támogatnak, így előbb tudom fejleszteni a gépet, perifériákat, akár előbb tudok venni 1 olyat játékost amiből nagyon szeretnétek látni tartalmat. :) Ezért jó ez az oldal szerintem! :D Plusz a rewardok miatt 1 kicsit össze kovácsolódunk, együtt gamelünk beszélgetünk stb! :) 

Végszóként köszönöm mindenkinek aki támogat, akár itt patreonon, akár csak 1 like-al, akár 1 megosztással! :) Goals
$0 of $75 per month
A kérdésetekre a válasz egészen egyszerű! :) 

Azért 75 dollár a Cél, mert amit most be szeretnék szerezni, az egy WebCam! Azért hogy el tudjam indítani a heti szinten 1 szer előforduló kérdezz felelek live cuccos! Amihez a jelenlegi webkamerám eléggé silány, és tudjátok hogy a minőségre törekedek! Természetesen nem full ebből a Patreon támogatásból akarom ezt elérni, de ilyen árban van az amit szeretnék! :) 
1 of 1

Recent posts by Bölcs Richárd Márk

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
1
Writing
2
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
1
Writing
2
Videos
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits