Pe înălțimi

is creating Poveşti și materiale motivaţionale şi inspiraţionale

0

patrons

$0

per month

About Pe înălțimi

Drumul către năzuințele și scopurile ascunse ale inimii tale nu este întotdeauna ușor. Uneori sunt munți de urcat, obstacole de depășit și perioade în care simți că ai vrea să renunți.

Ceea ce îi motivează și inspiră pe oameni poate fi foarte subiectiv, deoarece suntem foarte diferiți. Cu toate acestea, cu toții ne putem uni în jurul unei surse de inspirație - Dumnezeu Însuși. Dumnezeu este baza pentru toată inspirația si motivația noastră pentru că El este temelia a tot ce este bun și pentru tot ce merită să fie imitat.

A acorda timp pentru a reflecta asupra propriei ființe, a credinței și spiritualității este o parte importantă a vieții. O reflecție scurtă, o poveste, un îndemn, o rugăciune, un citat ne poate ridica spiritul și ne poate ușura sarcina pe măsură ce ne continuam călătoria.

Îmi propun prin această pagină să te ajut să te ridici și cu ajutorul lui Dumnezeu să deschizi un nou capitol în călătoria ta spirituală. Aceste povești, întâmplări, îndemnuri, citate despre adevărurile simple ale credinței te pot ajuta să:
Ai grijă de tine și să îți așezi viața pe drumul corect.
Găsești o conexiune mai profundă cu Dumnezeu
Investești în tine și să îți crești propria credință
Devii o persoană mai fericită, mai productivă și mult mai împlinită
Multumesc mult pentru susținere,
Marius

Goals
0 of 10 patrons
Dragi prieteni,
Va mulțumesc frumos pentru susținere.
1 of 1

Recent posts by Pe înălțimi