Sirius

is creating youtube videos and live streams and he is late

Select a membership level

Király vagy!
$1
per month
  • Hálám örökké üldözni fog! Köszönöm, hogy támogatod a munkámat!
Üdv a Csapatban!
$3
per month
  • Hálám örökké üldözni fog! Köszönöm, hogy támogatod a munkámat!
  • Hozzáférsz az összes Patreon poszthoz, legyen az a havi QNA poszt, a korábban kikerülő videók, a havi Patreon stream játékának megszavazása vagy a Patreon találkozó helyszíne és időpontja.
Gyere Discordra!
$5
per month
  • Hálám örökké üldözni fog! Köszönöm, hogy támogatod a munkámat!
  • Hozzáférsz az összes Patreon poszthoz! Feljebb kifejtem bővebben is.
  • Hozzáférés az Időutazók Társasága Discordhoz. Vigyázzatok! Ez ugyanaz, mint daevnél. Az a helyzet, hogy ezen a szerveren elképesztően jó a közösség és a hangulat, szóval nem fogjuk szétszedni a társaságot.
Includes Discord benefits

81

patrons

$582

per month

About

Több mint hat évvel ezelőtt kifejezetten unatkoztam gimnáziumban. Úgy éreztem, hogy nem használom ki eléggé sem az időm, sem pedig a képességeimet. Megtanultam, amit meg kellett, megcsináltam, amit elvártak, de valami hiányzott. Csinálni akartam valamit, ami az enyém, amiről nem mondják meg, hogy hogyan kell, amiben foglalkozhatok olyan dolgokkal, amik érdekelnek és használhatom azokat képességeimet, amiket máshol nem.

Ekkor indítottam a Pingvinharcos YouTube csatornát.

Ez a csatorna és a körülötte kialakult kiváló közösség mára életem egyik legmeghatározóbb eleme lett. Ennek köszönhetem a munkáimat, a barátaim nagy részét és azt az egyáltalán nem átlagos - de annál szórakoztatóbb életet -, amit jelenleg élek.

Oké, de ha minden rendben van, akkor miért támogass?

Fontos leszögezni, hogy ezen a Patreon-kampányon nem az múlik, hogy lesz-e mit ennem vagy, hogy lesz-e majd hol laknom, sőt még az sem, hogy lesz-e új játék a csatornán. Ezeket meg tudom teremteni magamnak, igaz nem a tartalomgyártásból.

A Patreon-kampánytól azt remélem, hogy általa egy kicsit függetleníthetem magam, tágíthatom a lehetőségeimet és kevésbé leszek kiszolgáltatva annak a platformnak, ahova tartalmat gyártok.

Milyen kiszolgáltatottság?

Abból adódóan, hogy harmadik felek felelnek az összes felületért, amin megjelenik az általam gyártott tartalom, sosem lehet tudni, mit hoz a jövő. Egyik héten még a gaming a király, ez kerül az oldalakon használt algoritmusok miatt előtérbe, a következőben pedig már egész más. Sajnos én nem olyan vagyok, akinek mindegy, hogy mit csinál, addig amíg otthonról csinálhatja. A legelső perctől kezdve konkrét elképzeléseim voltak arról, hogy számomra mi fontos, milyen tartalmat szeretnék gyártani nektek és mik azok az értékek, amiket át akarok adni a csatornámon. Annak ellenére, hogy ez azért valamennyire változott az évek során, sajnos (vagy sokkal inkább nem sajnos) annyira nem rugalmas, mint amit egy hat éves (és még mennyi vár rám) karrier ebben a közegben megkövetelne.

Nem szeretnék se a különböző felületek szeszélyei miatt tartalmat váltani, se olyan külön együttműködésekbe kezdeni, amikkel nem értek egyet, vagy amikben nem hiszek.

Ezt a szabadságot biztonságot és aggodalom nélküli munkát tudjátok megadni nekem, ha úgy érzitek, hogy méltó rá a tartalmam.

Hogyan támogathatjátok a munkámat?

A legnagyobb támogatás természetesen ha nézed a tartalmaimat; követed a streameket, nézed a videókat, vagy éppen olvasod és reagálsz a twitter agymenéseimre. Ha ennél tovább mennél és havi támogatásban gondolkozol, akkor viszont a legjobb helyen jársz. Egy pár kattintásos regisztráció után kiválaszthatod, hogy neked mi lenne a legmegfelelőbb összeg és már intézi is a rendszer havonta. Sőt, nézz körbe, lehet találsz mást is, akinek dobnál pár dollárt havonta!

Miért jó ez neked?

Először is, ahogy bővülnek a lehetőségeim úgy fogok egyre több és egyre sokszínűbb tartalmat gyártani. Másodszor pedig, hálám jeléül én is készülök nektek pár aprósággal. Közös játékok, programok, pólók és egyéb jutalmak várnak azokra, akik a támogatásom mellett döntenek.
Goals
$582.34 of $700 per month
Az előzőkön felül, az 1 vágott videó helyett, minden héten garantálok 2 vágott videót. Ez lehet QNA, valamilyen gameplay, valamilyen új sorozat, de ide tartozhatnak az esetleges jövőbeni szponzorált videók is.
4 of 8

Become a patron to

118
Unlock 118 exclusive posts
Be part of the community
Connect via private message

Recent posts by Sirius

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits