BMW GUY - Jeno P. Holl

is creating BMW Reviews & Restorations & Charity

Select a membership level

Használt Canon DSLR Fényképezőgép
$5
per month
Vasi BMW klub videóihoz és (Profibb) autós képekhez (is)

0

patrons

$0

per month

About

(HUNGARIAN)
Drága nézőm, olvasóm, Klubtagom! 
Számtalan tesztet és bemutatót szeretnék készíteni,
Szeretném a használt BMW Tesztek, tuningok/ javítások és a VASI BMW KLUB videóit egyre jobb minőségi szintre emelni YouTube csatornámon.
Plusz a ritkább BMW-kről is szeretnék videókat készíteni. Ehhez viszont rengeteg idő és pénz szükséges. Az időt rá tudom szánni a munkám mellett, de az anyagi forrásaim végesek, tekintve, hogy eljöttem az eddigi pesti munkhelyemről azért, hogy csak azzal foglalkozhassak, amit szeretek. Meg amit te is szeretsz, ha ezt olvasod. Eddig magam finanszíroztam a videók készítését, de sajnos nekem sincs végtelen pénzem. Kérlek támogass, ha kicsit is szórakoztatnak a videóim.

(ENGLISH)
I started making car reviews back in 2012 as a hobbie. Since then my YouTube channel has grown, somewhat. I was able to get more and more views by uploading quality material and home style Do It Yourself car repairing, maintaining and tuning videos.

I've just invested in a superb 4k camcorder: Sony-AX53

At present time I am part of a great BMW community who are willing to participate in charity events for greater good, moreover they are willing to cooperate with me to showcase their cars on my channel. In order to maintain technical development, I will have to upgrade my computer, get some go-pros, and get a decent second-hand DSLR probably Canon 700d with a good lense later.

Goals
$0 of $350 per month
Amikor elérjük ezt az összeget,
kipótolom és veszek belőle egy Használt Canon 700-d-t a Vasi BMW Klub autós tagjainak / eseményeinek profi fényképezéséhez.
1 of 1
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits