QANDA.nu

is creating entertainment journalism

Select a membership level

QANDA.nu premium
$3
per month

Få tillgång till intervjuer före andra så väl som helt exklusiva intervjuer varje vecka, supporta QANDA.nu med 29kr i månaden.

0

patrons

About

Sedan December 2015 har Daniel John Johnsson intervjuat hundratals kreativa personer inom musik-, film-, litteratur- och spelbranschen med ambitionen och viljan att inte bara lyfta fram samma människor som hela tiden samsas om media-utrymmet i traditionella svenska medier. I över tre år har det varit en plattform med både debutanter och etablerade kultur-personer från hela världen, helt utan betalväggar för klickbete-artiklar om vad en kändis själv redan har skrivit om på sin Insta.

Oberoende, mångsidig, läsvärd och genuin nöjesjournalistik är inte gratis, och för Qanda.nu att fortsätta växa, och finnas till, är stödet från er läsare nu av extra stor vikt.

För bara 350kr/år (29kr i månaden) får du fortsatt obegränsad tillgång till alla intervjuer på Qanda.nu. Från och med den 15/4 kommer en ny intervju i veckan fortsätta vara fri för alla läsare.

Premiumkunder får tillgång till ytterligare två intervjuer, varav en tillgängliggörs för andra senare, och den andra förblir exklusiv för dig som betalande läsare att ta del av.

Er support innebär i sak även större resurser för att ta mig an intervjuer som tidigare varit utom räckhåll.

- Daniel John Johnsson
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits