Seriemördarpodden

is creating Podcastavsnitt
Select a membership level
Stöd
$1
per Ett podcastavsnitt
Ingen belöning. Du vill bara stödja seriemördarpodden 
Patron
$2
per Ett podcastavsnitt
På den här nivån får du tillgång till avsnitt 1-32 av podden på mp3 och alla avsnitt av Seriemördarpodden Premium om du sponsrar minst fem avsnitt i månaden (om det är fem tisdagar i månaden), d.v.s. du sponsrar alla avsnitt. 
Storsponsor
$5
per Ett podcastavsnitt

Du har tillgång till alla belöningar på de lägre nivåerna plus att du en gång i kvartalet får ställa en lyssnarfråga (eller skicka in en ljudfil) som publiceras i podden. Du måste säga till för att få den här belöningen och du måste ha varit en $5-sponsor för minst 4 avsnitt i månaden i tre månader innan du får tillgång till den. 

214

patrons

$383

per Ett podcastavsnitt

About Seriemördarpodden

Seriemördarpodden är en podcast om seriemördare. Vi tar upp en seriemördare åt gången i ett antal avsnitt. Vi tar oss an svenska seriemördare, utländska seriemördare och ett antal olösta fall.

Alla sponsorer får tillgång till avsnitt som har tagits bort från huvudfeeden, t.ex. avsnitt 2-32 (med bland annat Carl Panzram, Servant Girl Annihilator, Johan Adamsson, Angel Resendiz, Brabantmorden och Belle Gunness). Om du är intresserad av dessa skicka ett meddelande via Patreon efter att du har registrerat dig. Vissa sponsorer får också tillgång till nya Seriemördarpodden Premium-avsnitt (se rewards)
Goals
$383 of $550 per Ett podcastavsnitt
Den galne slaktaren från Kingsbury Run. Den 23:e september 1935 hittade polisen två halshuggna manskroppar i ravinen Kingsbury Run. Det var början på en lång period då den galne slaktaren höll Clevland i skräck. Var doktor Sweeney den skyldige och varför blev han i så fall aldrig fälld för halshuggningarna?
11 of 27

Recent posts by Seriemördarpodden