Slick Motovlog

is creating Motovlogs
Select a membership level
Slick's Army
$1
per month
-acces mai rapid la unele video-uri

 -rank special pe canalul de Discord 


4 lei sigur nu sunt mare lucru pentru tine, dar, pentru mine adunati ma ajuta sa acopar costul benzinei si a tuturor celorlalte cheltuieli! Acum poti arata ca ma sustii cu adevarat.

Slick's Army Elite
$2
per month
 -acces mai rapid la unele video-uri 

 -acces la video-uri nelistate

 -rank special pe canalul de Discord 


Apreciezi munca pe care o fac pentru canal, si eu iti sunt recunoscator pentru faptul ca ma ajuti sa cresc canalul. Multumesc!

Slick's Army Bro
$10
per month
 -acces mai rapid la unele video-uri 

 -acces la video-uri nelistate

 -rank special pe canalul de Discord

 -acces la Staff voice chat


Aproape de un plin. Cu benzina asta, pot inregistra undeva la 4 video-uri pentru canal, si asta datorita tie! De asemenea, iti voi trimite prin posta si 5 stickere pe care sa le imparti prietenilor sa mai raspandesti vorba sau sa le pastrezi :D

0

patrons

$0

per month

About Slick Motovlog

Salut, sunt Lucian. Dupa cum probabil stiti, Youtube nu mai ofera niciun leu canalelor mici prin monetizare. Acum aveti sansa sa ma ajutati si voi in a-mi face rost de materialele necesare pentru intretinerea motovlog-urilor.

Motivul pentru care am creat aceasta pagina este de a nu mai avea atatea costuri pentru creerea de video-uri pe canal: benzina, consumabilele, baterii, memorii, componentele de pc pentru editare, piese pentru motocicleta, strangere de bani pentru urmatoarea categorie de permis etc.

Cei ce contribuie aici vor avea acces la feed-ul special pentru Patroni, unde voi vorbi direct cu fiecare dintre voi si doar Patronii vor putea sa vada.

Pentru fiecare 25$ care ajung lunar pe aceasta pagina, eu voi face pe canalul de Discord timp de o seara intreaga un Voice Chat unde veti putea discuta cu mine despre motociclete, sa-mi puneti intrebari, sa imi faceti recomandari, si nu numai. De asemenea voi face doua video-uri speciale pe canal, postate in zile consecutive in care voi mentiona si numele celor care imi sunt Patreoni.

Evident ca voi, Patreonii, veti fi primii care sa aveti o opinie legata de content-ul care va aparea pe canal. Prin intermediul feed-ului pentru Patroni vom discuta idei pentru viitoare video-uri sau proiecte unde voi lua in considerare tot feedback-ul primit.

Va multumesc foarte mult pentru sustinerea de pana acum, si sper ca in fiecare zi vom progresa si vom creste creste canalul pentru a ajunge cel mai mare canal de motovlog din tara, cu cel mai interesant content care sa va tina "in priza" in fiecare moment.
Goals
$0 of $10 per month
Pentru fiecare 10$ ma voi abate de la programul normal de postare si voi face 2 video-uri speciale pentru voi + voi organiza un voice-chat de seara pe Discord in care putem vorbi orice vreti!
1 of 1

Recent posts by Slick Motovlog

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Poll
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Poll
1
Video