Slick Motovlog

is creating Motovlogs

Select a membership level

Slick's Army
reward item
$1
per month
-acces mai rapid la unele video-uri

 -rank special pe canalul de Discord 


4 lei sigur nu sunt mare lucru pentru tine, dar, pentru mine adunati ma ajuta sa acopar costul benzinei si a tuturor celorlalte cheltuieli! Acum poti arata ca ma sustii cu adevarat.

Slick's Army Elite
$2
per month
 -acces mai rapid la unele video-uri 

 -acces la video-uri nelistate

 -rank special pe canalul de Discord 


Apreciezi munca pe care o fac pentru canal, si eu iti sunt recunoscator pentru faptul ca ma ajuti sa cresc canalul. Multumesc!

Slick's Army Bro
$10
per month
 -acces mai rapid la unele video-uri 

 -acces la video-uri nelistate

 -rank special pe canalul de Discord

 -acces la Staff voice chat


Aproape de un plin. Cu benzina asta, pot inregistra undeva la 4 video-uri pentru canal, si asta datorita tie! De asemenea, iti voi trimite prin posta si 5 stickere pe care sa le imparti prietenilor sa mai raspandesti vorba sau sa le pastrezi :D

0

patrons

$0

per month

About

Salut, sunt Lucian. Dupa cum probabil stiti, Youtube nu mai ofera niciun leu canalelor mici prin monetizare. Acum aveti sansa sa ma ajutati si voi in a-mi face rost de materialele necesare pentru intretinerea motovlog-urilor.

Motivul pentru care am creat aceasta pagina este de a nu mai avea atatea costuri pentru creerea de video-uri pe canal: benzina, consumabilele, baterii, memorii, componentele de pc pentru editare, piese pentru motocicleta, strangere de bani pentru urmatoarea categorie de permis etc.

Cei ce contribuie aici vor avea acces la feed-ul special pentru Patroni, unde voi vorbi direct cu fiecare dintre voi si doar Patronii vor putea sa vada.

Pentru fiecare 10$ care ajung lunar pe aceasta pagina, eu voi face pe canalul de Discord timp de o seara intreaga un Voice Chat unde veti putea discuta cu mine despre motociclete, sa-mi puneti intrebari, sa imi faceti recomandari, si nu numai. De asemenea voi face doua video-uri speciale pe canal, postate in zile consecutive in care voi mentiona si numele celor care imi sunt Patreoni.

Evident ca voi, Patreonii, veti fi primii care sa aveti o opinie legata de content-ul care va aparea pe canal. Prin intermediul feed-ului pentru Patroni vom discuta idei pentru viitoare video-uri sau proiecte unde voi lua in considerare tot feedback-ul primit.

Va multumesc foarte mult pentru sustinerea de pana acum, si sper ca in fiecare zi vom progresa si vom creste creste canalul pentru a ajunge cel mai mare canal de motovlog din tara, cu cel mai interesant content care sa va tina "in priza" in fiecare moment.
Goals
$0 of $10 per month
Pentru fiecare 10$ ma voi abate de la programul normal de postare si voi face 2 video-uri speciale pentru voi + voi organiza un voice-chat de seara pe Discord in care putem vorbi orice vreti!
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Poll
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Poll
1
Video

Recent posts by Slick Motovlog

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits