Vova Vlad

is creating vlog

Select a membership level

Donează 1 dolar
$1
per month
„Я снимаю шляпу, это же целый доллар!” :) 1 dolar - tot e înainte! 
Donează 5 dolari
$5
per month
Mulțumesc frumos pentru încurajare și susținere. Un salut sportiv. Datorită ție eu voi continua să produc acest vlog!
Donează 10 dolari
$10
per month
Mulțumesc, frățică! De-ar fi mai mulți oameni cu inimă mare ca tine! Poți să ma adaugi în skype, facebook. Accept idei și propuneri de la tine pentru a îmbunătăți acest produs!

1

patron

$9

per month

About


Stimați prieteni, suntem deja de 2 ani împreună. 2 ani de când filmez edițiile primului vlog politico-sportiv din Moldova, în care noi vorbim despre crimele clasei politice, lupta pentru drepturile și libertățile noastre, modul sănătos de viață.

Dacă vă place acest produs, sincer, dacă pledați pentru modul sănătos de viață și libertatea de exprimare, eu vă invit să susțineți financiar acest vlog. O rublă - două, tot e înainte!

Dacă doriți ca acest proiect să fie mai atractiv, să putem utiliza diferit inventar sportiv, pe viitor să ne întâlnim cu diferiți sportivi celebri, politicieni cu coloană vertebrală, susțineți acest proiect!

Împreună vom reuși să schimbăm ceva la noi în țară! Salutări la toată lumea, pace frățiorilor mei care sunt plecați peste hotare, n-am uitat de voi. Doar împreună noi, generația tânără, care avem deja alte valori, alte valențe, putem să scoatem țara asta din criza post-sovietică și din ghearele mafiei oligarhice!  

Deveniți patronii mei, accesați rubrica „become a patron” și lăsați un euro-doi, dacă aveți posibilitate și dacă aveți plăcere!


Goals
$9 of $500 per month
Cu $500 pe lună voi avea posibilitatea să duc un mod sănătos de viață, să continui să mă antrenez și să realizez regulat un produs independent financiar. În situația când real nu avem televiziuni libere, internetul, youtube-ul devin arme reale în lupta cu propaganda mafiei post-sovietice!
1 of 1

Recent posts by Vova Vlad

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits