StreetWatch

is creating Онлайн списание StreetWatch.bg

Select a membership level

Бронз
$10
per month
Вие официално сте Патрон на StreetWatch. Приемете нашите най-искрени благодарности за подкрепата, която ни оказвате! Вие ще получите тениска или чаша за кафе с логото на списанието.

Сребро
$50
per month
Вие официално сте Патрон на StreetWatch. Приемете нашите най-искрени благодарности за подкрепата, която ни оказвате!
Вие ще получите тениска и чаша с логото на списанието и възможност да поставите ваш банер на страниците ни. 

0

patrons

$0

per month

About

Кои сме ние и защо създадохме StreetWatch?

StreetWatch.Bg е независимо онлайн списание, създадено за да търси решения на проблемите в обществото ни, да защитава онези каузи, които остават встрани от съдържанието на големите медии и да създаде пространство за свободни хора със своя позиция, които сами случват нещата в живота си.
Нашите ценности са Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване и Любов. Вярваме, че промяната започва от всеки човек поотделно и че обединени заедно, добрите хора създават добра реалност.
Затова и отделяме много място на темите за личното развитие, начините за достигане на вътрешно спокойствие и успех, отношенията между родителите и децата, проблемите в офиса, нещата, които определят живота ни и историите на необикновените обикновени хора. Наши автори са хора, утвърдени в професиите си, с активна позиция и желание да променят нещата.

Животът, какъвто го искаме

Нашите каузи

- Свобода на личността
Стоим зад правото на всеки да има равен шанс с останалите за образование и работа, да изразява себе си пълноценно и да живее свободно.
- Отговорно родителство
Помагаме на родителите в предизвикателството на здравото общуване с децата. Планираме разработването на наръчник за съвременните предизвикателства пред родителите.
- Истинско детство
Защитаваме правото на всички деца да растат обичани и уважавани в семейна среда.
- Образованието, което създава личности

Как може да ни подкрепите?

Опитваме се да представяме интересни истории за хора, които променят средата и обществото ни и да бъдем полезни в най-важната мисия – възпитанието на мислещи, можещи и знаещи личности. С вашата подкрепа ще можем да създаваме повече полезно съдържание на страницата и ще можем да поканим повече автори и да достигнем до по-широка публика. 
Goals
$0 of $500 per month
Когато съберем по 500$ на месец ще издадем Наръчник за отговорни родители и ще създадем работилница за деца със специални образователни потребности, където ще работим за развиването на социалното мислене и умения.
Работим и по проект Изгубената България, в който освен репортажи от забравени и опуснели места, ще се опитаме да развием и проекти за съживяването им. 
1 of 1

Recent posts by StreetWatch

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits