Свръхчовекът

is creating Podcast
Select a membership level
Приятел на Свръхчовекът
$5
per month
"Приятелите на Свръхчовекът" са хората, без които подкастът нямаше да съществува. В знак на благодарности авторът ги споменава поименно в края на всеки епизод. Тези прекрасни хора моментално стават от скрита свръхчовешка група, където могат да общуват с други сходномислещи, мотивирани, интелигентни, доброжелателни приятели. В групата се споделя полезна и практична информация като курсове, книги и всякакви ресурси и препоръки.

Всяка година, около Коледа, получават Свръхчовешки подарък-изненада.
Съветник на Свръхчовекът
$25
per month
"Съветниците на Свръхчовекът" са хората, които искат да участват още по-активно в проекта. И те, като ПРИЯТЕЛИТЕ, са част от свръхчовешкото общество, но като допълнение към ползите (посочени в предишния Tier) имат 30-минутен разговор с Георги всеки месец, за да споделят своите препоръки за подобрение и развитие на Свръхчовекът. 

Всяка година, около Коледа, получават Свръхчовешки подарък-изненада! 
Сянката на Свръхчовекът
Limited (1 of 1 remaining)
$100
per month
"Сянката на Свръхчовекът" е човек, който иска да се докосне до магията на проекта от първо лице. Освен 30-минутния разговор и членството в обществото, той/тя има специален пропуск, който гарантира лично присъствие на 1 запис на Свръхчовекът (общо 12 за годината), за да се запознае лично с госта и да участва от възможно най-близо в подкаста.

Свръхчовекът разполага само с 1 сянка!

Всяка година, около Коледа, получава Свръхчовешки подарък-изненада!  

84

patrons

$414

per month

About Свръхчовекът

Здравейте приятели, 

Благодаря ви, че слушате Свръхчовекът!

Подкастът, в който говорим с вдъхновяващи българи за техните истории и успехи. Всичко, което се е случило до тук нямаше да бъде възможно без вас. 

Ако искате да подкрепите подкаста, можете да го направите тук! 
Goals
84 of 100 patrons
За Свръхчовекът е важно да се създаде общество от сходно-мислещи хора. Такива, които искат да научават нови неща и да си помагат взаимно. 

При постигане на целта ще направя събитие, включващо Workshop на тема, която ще изберем с анкета в тайната група на Свръхчовекът с един от гостите, както и Party, за да отпразнуваме осъществяването на първата Patreon цел!
1 of 1
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get rewards