Ronald de Leeuw

is creating blogs, video's, books, columns and soon maybe even podcasts
Select a membership level
Voor $1 per creatie
$1
per creatie

Je krijgt mijn eeuwige dank en toegang tot alle content voor Patrons. 

Voor $2 hou ik je altijd op de hoogte
$2
per creatie

Ik stuur je een e-mailnieuwsbrief met alles wat ik voor je gemaakt heb én toegang tot alle content voor Patrons.

Een handgeschreven bedankbrief voor $5
$5
per creatie

Beetje corny misschien, maar het is minste wat ik voor je kan doen! Ohja, je krijgt ook de e-mailnieuwsbrief en toegang tot de creaties voor Patrons.

0

patrons

About Ronald de Leeuw

Ha, guys! Ronald hier.

Welkom op Patreon.

In 2015 ben ik begonnen met bloggen over evidence based fitness, maar inmiddels is het meer ontwikkeld naar online op een sinaasappelkistje staan waarbij ik mijn eigen verwonderingen over de wereld met jou ontleed en deel. Psychologie, filosofie en maatschappij komen regelmatig voorbij, maar waarschijnlijk ken je mij beter als de enige surfjournalist van Nederland. Ik schrijf, maak video's en, hopelijk in de nabije toekomst, ook podcasts. Dat kost allemaal een hele hoop tijd. En dat is prima, maar hoe verder ik kom des te lastiger het wordt om het allemaal alleen te doen.

Het lijkt misschien een beetje raar, maar door Patreon wordt het voor mij mogelijk om meer tijd vrij te maken en mijn projecten professioneler en dieper aan te pakken. Zo gaat de kwaliteit van mijn werk omhoog en kan jij van nog meer inhoud genieten.
Surfoloog en al het andere wat ik maak zou namelijk niet zonder jullie, mijn community, kunnen bestaan.

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om überhaupt eens op een pagina als deze te kijken. Ik wil je uitnodigen om te ontdekken wat ik je meer kan bieden als je besluit met mij in deze gekke rollercoaster te stappen.

Gaaf om te zien dat je mogelijk bereid bent om een biertje of twee te missen.

Cheers,

Ronald
Goals
0 of 200 patrons
Op dit moment ben ik bezig met een project genaamd NATPAK. De wens is er om een boek te schrijven over wetsuits, maar ik merk dat alles zo ontzettend complex wordt dat het niet realistisch is om het in korte tijd te kunnen realiseren. Als ik 200 Patrons heb zou ik voldoende kunnen investeren om er een e-book van te kunnen maken. Help jij me mee? Uiteraard krijg jij dan ook het e-book in je mailbox!
1 of 1