Suzan Bosch

is creating naturebasedl community art projects

Select a membership level

Silent Fibrist
$2
per month
Dankjewel voor je ondersteuning!


- Als Silent Fibrist heb je toegang tot al het Patron-only materiaal en ben je lid van mijn community. En dat laatste mag je zo interactief maken als je wilt. 


(als je de melding aanzet, krijg je automatisch een mail als ik  iets heb geplaatst)

Super Fibrist
Limited (50 of 50 remaining)
$10
per month
Dankjewel voor je ondersteuning! 


Als Super Fibrist (Super Verbinder) krijg je wat de Silent Fibrist krijgt, plus: 

- elk jaar per post een gesigneerd exemplaar van mijn papierkunst met plantaardige materialen

Special Fibrist
Limited (48 of 50 remaining)
$20
per month

Dankjewel voor je ondersteuning! 


Als Special Fibrist krijg je wat de Super Fibrist krijgt, en daarbij:

- Je krijgt een aandeel in mijn jaarlijkse exclusief Patreon-kunstwerk: ik maak een groot werk, zet het op de foto, deel het op in genummerde en gesigneerde stukken. Jij krijgt je stukje, met een foto van het geheel opgestuurd. Zo heb je niet alleen een stukje kunstwerk maar ook verbinding met de andere 50 Special Fibrists. (en in mijn meest wilde droom wordt het een collector's item :)) 

- gratis maandelijks item van het inspiratie- abonnement, in de speciale post die alleen voor despecial Fibrists open gaat.

6

patrons

$43

per month

About

Dank je wel dat je naar mijn Patreon-pagina bent gekomen!* Fijn dat je overweegt om mijn projecten mee mogelijk te maken. (Under this link you will find the English version)

Dat je mijn kunstprojecten waardeert is belangrijk voor mij. Deze blijk van ondersteuning als mijn Patreon-fan, geeft mij jouw energie van aandacht. Ik geloof in de manier waarop Patreon werkt, en ik ben daarom ook zelf Patron geworden van andere Creators. Omdat het belangrijk is dat kunstenaars niet alleen worden gewaardeerd, maar ook ondersteund. Dat is voor de meeste kunstliefhebbers nog niet zo vanzelfsprekend en daar wil ik ook op mijn beurt graag een bijdrage aan leveren.

Mijn patrons geven mij de gelegenheid om in alle vrijheid nieuwe projecten te ontwikkelen, en -voor mij als sociaal innovator ook belangrijk- om zonder reguliere financiering projecten te doen met mensen die normaliter niet in aanraking komen met kunst.

Mijn patrons worden beloond met mijn laatste berichten, inzichten en foto's. Naarmate de community groeit kan ik steeds vaker kiezen voor exclusiviteit. En je krijgt zelfs letterlijk een stukje van mijn kunst: mijn exclusieve vezel-kunstwerk wordt ieder jaar verspreid over alle special-fibrist-leden van deze community!

Laat ik me even voorstellen: ik ben een zelfstandig werkend kunstenaar in handgemaakt papier en vilt. Al sinds een aantal jaren gefascineerd door de metafoor van natuurlijke vezels: ze vinden elkaar tot een stevig stuk papier of vilt. Vezelkunst heeft een prachtig verhaal in zich over verbinding maken, onszelf organiseren, onze krachten bundelen op een natuurlijke manier.

Mijn kunstprojecten gaan over het natuurlijke als inspiratiebron, samen kunst beleven en maken, de schoonheid van de natuur en de waarde van tijd, en ook over gemeenschappen en hun toekomst. Voor mij is ecokunst een herinnering aan wat zou kunnen zijn, als we allemaal ons potentieel zouden kunnen inzetten op het organisch creëren van de betere toekomst die we allemaal zo graag willen.

Binnenkort komt er een nieuw filmpje, kijk rechts op de pagina naar de verschillende mogelijkheden om te delen in mijn kunstenaarschap. Ik hoop dat je lid wordt van mijn Community of Fibrists (ik heb de term Fibrist gekozen om in de Engelse context van Patreon te blijven, ik zou het willen vertalen als Verbinder: jij bent voor mij een van de vezels in mijn kunstprojecten)

Mocht er iets onduidelijk zijn of lukt het niet met aanmelden, laat het me dan even weten via [email protected]
Ik hoop je te mogen inspireren en te verwelkomen als mijn nieuwe Patron!

*ik heb er oorspronkelijk voor gekozen om de pagina in het Engels te maken vanwege het wereldwijde bereik dat ik dan heb. Daar ben ik op terug gekomen: ik wil dit avontuur dichterbij mezelf houden en dan is het Engels voor mij toch een drempel. En waarschijnlijk voor jou ook. Dus ik ga het omdraaien: voertaal wordt in stapjes weer Nederlands, en voor degene die dat niet kunnen volgen een vertaling in het Engels.

Goals
6 of 500 patrons
Als ik 500 Patrons heb, wil ik een Hollander aanschaffen, zodat ik grotere hoeveelheden plantaardige pulp kan maken. Een Hollander is een soort super-shredder met ingebouwde watertoevoer. Nu doe ik het vemalen van de pulp nog in heel kleine hoeveelheden met een staafmixer.

Met een Hollander wordt het ook mogelijk om papier te gaan maken van vodden. Dan zou ik op lokatie projecten rond de circulaire gedachte kunnen opzetten.
1 of 2

Become a patron to

9
Unlock 9 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Suzan Bosch

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits