Szifon Gergő

is creating Szifon.com // CEO

Select a membership level

Cikkek támogatása
$1
per month
Ezzel a kis pénzzel támogatod a további cikkeimet, jelezed felém, hogy értéket teremtek és folytassam a munkámat.
Teszt cikkek, leírások támogatása
$5
per month
Amikor készítek egy-egy leírást egy adott funkcióhoz, akkor azt több óra keresés, teszelés előz meg, hogy ne hülyeséget írjak a cikkbe. A teszt cikkekhez sokszor külföldre utazom, hogy már első nap olvashass az adott Apple termékről. Ezzel a nagyjából 1500Ft-tal a fentieket támogatod, és jelzed felém, hogy hasznos, amit csinálok.
Támogatlak téged
$10
per month
10 dollár már komoly pénz, ha ennyivel támogatsz, akkor úgy érzem elismered az elmúlt 10 évnyi munkámat és megtisztelsz azzal, hogy ennyit adományozol. Ha úgy gondolod, hogy ezt választod, kérlek keress fel engem a [email protected], hogy személyesen is köszönetet mondjak.

0

patrons

About

A legtöbben Adminként, avagy Szifon Gergőként ismertek a Szifon.com-on. 12 éve indítottam útjára az oldalt és ezalatt rengeteg olyan emberrel ismerkedtem meg, akikkel jelenleg is barátok vagyunk, szerkesztjük az oldalt az iPhone, Apple közösségnek.

Sokszor írok how-to cikkeket, amikben az egyes funkciókat tesztelem az új iOS rendszerek esetén. Illetve az új Apple termékek tesztjeit is én szoktam megírni,ezzel támpontot adva azoknak, akik vásárlásra adnák a fejüket.

Sajnos bennünket az Apple nem támogat, amikről teszteket írunk, azokat a termékeket meg kell vásárolnunk. Ilyen például egy iPhone XR, amikor az eSIM-ről kellett írni, vagy például az új Apple Watch Series 4.

Támogasd a szerkesztőséget, és engem, ha úgy gondolod hasznos cikkeket, értékeket adunk neked.

– Tierek –

Lényegében már 1 dollár is elég, ezzel jelezve felém, hogy értéket teremtek. Olyat, amit szívesen olvastál, ami segítséget nyújtott neked.

Az 5 dolláros tierrel a teszteteket, a how-tokat, avagy leírásokat értékeled. Ilyen a már fent említett iOS rendszer funkciói, vagy éppen egy adott Apple termék tesztje.


Goals
0 of 100 patrons
A Szifon.com partnereinél különleges kedvezmények a Patreon támogatóimnak.
1 of 1

Recent posts by Szifon Gergő

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits