Τα Καλύτερα Top10

is creating Youtube videos and smiling faces
Select a membership level
Διαλέγουμε μαζί τα επόμενα βίντεο - ANTAMOIBH LEVEL 1
$1
per month
 • θα έχεις πρόσβαση στις δημοσιεύσεις που θα κάνω μόνο σε αυτή τη σελίδα αποκλειστικά για εσάς τους patrons. 
 • Κάθε Παρασκευή θα δημοσιεύω ψηφοφορίες για να διαλέξουμε μαζί ποια θα είναι τα βίντεο που θα δημιουργήσω την βδομάδα που έρχεται.
 • Όλη τη βδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να πεις την ιδέα σου και την Παρασκευή ίσως υπάρχει στα υποψήφια που θα ψηφίσουμε.
 • Εννοείτε πως θα δώσω προτεραιότητα στα μηνύματα που μου στέλνετε εδώ και θα απαντώ σε όλα!Δες τα όλα πρώτος/η - ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ LEVEL 2
$3.50
per month
 • Την ανταμοιβή στο Level 1.
 • ως super υποστηρικτής του καναλιού θα βλέπεις πρώτος/η κάθε νέο βίντεο τουλάχιστον μία ημέρα πριν.
 • θα συμμετέχεις σε live chat που θα γίνεται μία φορά το μήνα αποκλειστικά με εσάς τους patrons.
Ας γνωριστούμε - ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ LEVEL 3
Limited (25 remaining)
$9
per month
 • Τις ανταμοιβές του Level 1 και 2.
 • θα συζητάμε μία φορά το μήνα μέσω Skype (όλοι μαζί) για ό,τι θέμα θέλετε. (μέχρι 25 άτομα)
 • θα γράψω στην περιγραφή σε όλα τα βίντεο του μήνα που πλήρωσες το όνομά σου (κάποιο username ή κανάλι σου στο youtube) ως συνεργάτης. 


0

patrons

About Τα Καλύτερα Top10


Το κανάλι "Τα Καλύτερα Top10"


Το πρώτο βίντεο δημοσιεύτηκε στις 30/08/2016 και μέχρι σήμερα 5/5/2017 το κανάλι έχει καταφέρει να είναι το νούμερο 1 κανάλι στην Ελλάδα με βίντεο που έχουν αποκλειστικά τη μορφή λίστας! 

84.522 Συνδρομητές ως αυτή τη στιγμή
13.841.147 συνολικές προβολές
281.715 like συνολικά στα 71 βίντεο
25.102 κοινοποιήσεις βίντεο
Αν δεν το ξέρεις το όνομά μου είναι Μαρία Γόγολου και είμαι το ένα και μοναδικό άτομο που δημιουργεί το περιεχόμενο του αγαπημένου σου καναλιού(δεν συνεργάζομαι με κάποιο Μulty Channel Network). Προσπαθώ να ανεβάζω 2-3 βίντεο κάθε βδομάδα:

 • ένα ψυχαγωγικό/διασκεδαστικό (π.χ. παράξενα, τρομακτικά, αστεία, μυστηριώδη,οφθαλμαπάτες)
 • ένα εκπαιδευτικό (π.χ. πράγματα που δεν ήξερες για τα δελφίνια, διάστημα, κ.α.)
 • ένα συμβουλευτικό (π.χ. πως να αντιμετωπίσεις το bullying,  την αϋπνία,  κ.α.)

Πραγματικά αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και έχω αφιερωθεί 100% σε αυτό.

Γιατί έγινα μέλος στο PATREON


Όπως είπα αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και έχω δώσει το 100% του χρόνου μου σε αυτό γιατί γνωρίζω πως αν διοχετεύσω την ενέργειά μου και σε κάτι άλλο θα υπάρξει πρόβλημα με το κανάλι (έχω αρνηθεί εργασίες για να είμαι συγκεντρωμένη  στο κανάλι)

Ως και τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη στήριξή σας καθώς η κάθε μία εγγραφή στο κανάλι, το κάθε ένα σχόλιο, οι προβολές , το κάθε ένα like και dislike, η κάθε μία κοινοποίηση βίντεο έχουν καταφέρει να μου αποφέρουν μέσω των διαφημίσεων που προβάλλονται ένα ποσό το μήνα που καλύπτει τα πάγια μηνιαία έξοδα.
 
Όμως τους τελευταίους 3 μήνες αν και το κανάλι συνεχίζει να ανεβαίνει με τον ίδιο ρυθμό (και πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για αυτό!) , τα έσοδα έχουν μειωθεί και δεν καταφέρνω να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν αλλάξει κάποια πράγματα με τους διαφημιστές και το Youtube (δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι έχει γίνει όμως αυτό που ξέρω είναι πως έχουν μειωθεί πολύ τα έσοδα του καναλιού). 

Πως μπορείς να βοηθήσεις 


Τα βίντεο που προβάλλονται στο κανάλι θα είναι πάντα δωρεάν όμως χρειάζεται να με υποστηρίξουν οικονομικά άτομα σαν και εσένα που αγαπούν πολύ τα βίντεό μου ( το ξέρω πως για να έχεις φτάσει ως σε αυτή τη σελίδα και έχεις διαβάσει ως εδώ αγαπάς πολύ το κανάλι!) για να συνεχίσω να κάνω όσα κάνω και να πετύχω να αναπτύξω το κανάλι όσο θέλω.

Γνωρίζω πως υπάρχουν δυσκολίες στους περισσότερους όμως μια οικονομική στήριξη του ενός δολαρίου (0.91 ευρώ) το μήνα (10,92 ευρώ/χρόνο) νομίζω πως μπορείς (αρκεί να υπάρχει πραγματική θέληση). 

Όμως να ξέρεις πως εδώ δεν πρόκειται για μια απλή δωρεά που κάνεις και τέλος. Υπάρχουν κάποια rewards (ανταμοιβές) που θα πάρεις, ανάλογα το ποσό που θα δώσεις! :)

Μπορείς να δεις τις ανταμοιβές στην δεξιά στήλη (αν είσαι σε υπολογιστή) ή παρακάτω (αν είσαι σε κινητό)  :))

Πως θα χρησιμοποιήσω τα χρήματα 


Έχω θέσει κάποιους στόχους:


 1. Με 50 δολάρια (45.50 ευρώ) θα πληρώνω κάθε μήνα τη Δ.Ε.Η.
 2. Με 80 δολάρια (72.80 ευρώ) θα πληρώνω τη Δ.Ε.Η. και το τηλέφωνο/ίντερνετ κάθε μήνα.
 3. Με 163 δολάρια (147.50 ευρώ) θα πληρώνω κάθε μήνα τα παραπάνω συν το μισό ενοίκιο του σπιτιού μου. 
 4. Με 245 δολάρια (223 ευρώ) θα πληρώνω κάθε μήνα τη Δ.Ε.Η. το τηλέφωνο/ίντερνετ και ολόκληρο το ενοίκιο. 
 5. Με 550 δολάρια (501 ευρώ) το μήνα θα μπορέσω να στήσω και να συντηρώ επαγγελματικό στούντιο παραγωγής  βίντεο.
 6. Με 1100 δολάρια (1.002 ευρώ) το μήνα θα μπορέσω αρχικά να αναβαθμίσω τον τεχνολογικό εξοπλισμό μου και μετά να προσλάβω κάποιον βοηθό για να μπορώ να βγάζω καθημερινά καινούριο βίντεο. Επίσης θα μπορώ να στήνω και διαγωνισμούς - έκπληξη για όλους τους συνδρομητές.
Γενικά έχω όραμα για το κανάλι να αναπτυχθεί πάρα πολύ και να αυξήσω την ποιότητα, τη ποσότητα και την γκάμα της θεματολογίας των βίντεο πολύ. Η μικρή βοήθεια των 0,90 cents τον μήνα για μένα είναι τεράστια. Αν 1000 άτομα θελήσουν να βοηθήσουν θα είναι ό,τι καλύτερο για το κανάλι. Ελπίζω να είσαι μέσα σε αυτούς. Έχω σκοπό να προσφέρω πολλά σε όσους στηρίξετε αυτή εδώ την προσπάθεια. Δες οπωσδήποτε τις ανταμοιβές (rewards).                                                                                                                                                                                      
Σε ευχαριστώ πραγματικά που είσαι εδώ και βοήθησες το αγαπημένο σου κανάλι.. Και αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να δώσεις το 1 δολάριο και πάλι σε ευχαριστώ πολύ που στηρίζεις με άλλους τρόπους τη δουλειά που κάνω τόσο καιρό (likes,comments,shares).

Αν θες μοιράσου αυτή τη σελίδα στα social media για να βοηθήσουν και άλλοι που ίσως αγαπούν αυτό το κανάλι! 
Goals
0% complete
Αν πετύχουμε αυτό το στόχο θα σταματήσω να ανησυχώ για το λογαριασμό του ρεύματος...! Μόλις τον πετύχουμε θα αναφέρω με κάποιον τρόπο σε επόμενο βίντεο όλους εσάς τους super fans που στηρίζετε το κανάλι έτσι ώστε να μη τα παρατήσω ποτέ...
Ευχαριστώ!
1 of 6