Bolla Örs

is creating funny tech videos

Select a membership level

Megérkeztél!
reward item
$1
per month
Köszönöm a támogatásod! Jelentem ezért az összegért hozzáférsz az itteni feedekhez, ahol olyan tartalmak lesznek, amik máshol nem (bénázás, werk), + megvitatom veletek az ötleteim, amikhez ti is hozzátehettek vagy elvehettek belőle! :)
4x 50 centes csokimóka
reward item
$2
per month
Az előző szint mellé megkapod a BLOG irásaim is! Ha van egy részeletes véleményem egy folyamatról, tevékenységről, akár egy termékről, amiről nem feltétlen készítek videót vagy ha készítek is, nem térek ki mindenre, akkor azt itt részletgazdagon megírom. Természetesen dupla akkora köszönet mint az 1 dollárosnál! :)
Leselkedő
reward item
$7
per month
Megnéznéd előbb a videóim? Azelőtt, hogy felkerülne youtubera? Itt a lehetőség! Jellemzően a publikálás előtt már kész vannak! Plusz az előzőek! + Hatalmas köszönet!

4

patrons

$6

per month

About

Kedves látogató, köszöntelek a támogatói oldalamon!

Rövid leszek és velős, mint a marhalábszár!

Jobb és minőségibb tartalmakat kívánok készíteni, ehhez eszközökre van szükségem. Az anyagi forrásaim végesek. Ha úgy érzed, segíthetsz a céljaim elérésében, és hogy jobb tartalmakat gyártsak! Cserébe te sem maradsz üres kézzel!

Most épp egy új kamerára gyűjtök, mert a jó előzetesekhez kölcsön szoktam kérni, pl. Huawei P30 Pro teszt előzetesénél. A pontos típus még nincs meg, de valami komoly 4K kamera a terv.
Amiket eddig nézegettem, azok finom szólva nem olcsók (fél misi körül vannak), ezért is kérem, hogy segíts.
Könnyen összejöhet az ára akkor is, ha csak 1 dollárral támogatsz. Megtennéd? :) Sok kicsi is sokra megy, ha pedig többel támogatsz, akkor még nagyobb hálám fogadd!

Oldalt --» találod a támogatási opciókat és az azokhoz tartozó juttatásokat! --» Amik még korlátozottak, mert elég kevés időm van. Szóval ne azért támogass, mert a tier-ek mellett plusszt látsz.
Azok is lesznek, de egyelőre másodállásban csinálom 40 órás munkaviszony mellett és elég kevés időm marad. De igyekszem! :)

Köszönöm, hogy ide látogattál!

U.i.: Ha fejest ugranál a támogatásba, akkor nem kell mást tenned, mint kiválasztod az összeget, beregisztrálsz a mail címeddel (vagy Facebookkal belépsz) és kb ugyanannyi a meló, mintha online fizetnél.
Nem egy ördöngőség, de ha elakadsz, írj az [email protected] egy mailt és segítek.
Goals
$6.42 of $150 per month
Örülök, ha tetszik amit csinálok és támogatni szeretnél! Minden szintű támogatást nagyon köszönök! :)
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing

Recent posts by Bolla Örs

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits