TestAutomobila

is creating cars tests and reviews

Select a membership level

Hvala ti od srca!
$1
per month
Veliko HVALA od srca za podršku koju nam pružaš!
Spomenućemo te u opisu videa
$2
per month
Veliko HVALA  od srca i tvoje ime će biti spomenuto u opisima naših videa.
Ti si sjajan!
$5
per month
Veliko HVALA  od srca, tvoje ime će biti spomenuto u opisima naših videa i imaćeš pristup našim neobjavljenim slikama.

0

patrons

$0

per month

About

Dragi prijatelji!

Dobrodošli na našu Patreon stranu!

Mi smo pod imenom TestAutomobila pre nekoliko godina pokrenuli YouTube kanal, sa namerom da pružimo nešto novo kada su u pitanju recenzije i testovi automobila, nešto što je nedostajalo na balkanskom internet nebu. Ideja je od starta bila da na najneposredniji mogući način prikazujemo polovne i nove automobile i iskreno govorimo o njihovim prednostima i manama.

Veoma smo ponosni što smo uspeli da oko ove naše i Vaše priče okupimo veliku zajednicu ljudi sa prostora bivše Yu, u okruženju i dijaspori, koji podržavaju naš rad, prate nas, daju nam vredne sugestije, i ono što je najbitnije, motivišu nas da ne odustajemo od ove lepe priče.

Naša želja je da video snimke podignemo na viši nivo. S obzirom da mi, osim prihoda od AdSense-a, koji su za sada skromni, nemamo drugi izvor prihoda, potrebna nam je Vaša pomoć. Znamo da se nigde na Balkanu ne živi idealno i da su primanja uglavnom skromna ali bi nam značila i minimalna Vaša pomoćkako bi uspeli da kupimo bolju opremu za snimanje, što bi nam omogućilo da kreiramo kvalitetniji materijal i da objavljujemo veći broj snimaka.

Hvala vam svima unapred i veliki pozdrav od ekipe Test Automobila!

Goals
$0 of $100 per month
Prvi cilj nam je da ovaj novac uložimo u kupovinu još jedne kamere u cilju poboljšanja kvaliteta snimaka i kako bi ih učinili još zanimljivijima.
1 of 3

Recent posts by TestAutomobila

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits