TIFO Odense

is creating visual choreographies for Odense Boldklub

0

patrons

$0

per month

About TIFO Odense

TIFO Odense er en samling af fans, alle med en passion for det visuelle på tribunen. Gruppen står for alt det visuelle på stadion og især Richard Møller Nielsen tribunen. Flag, bannere og store tifoer bliver alle produceret af gruppen. Der gøres en stor indsats i, at stadion skal prydes med blå-hvide farver når Odense Boldklub spiller.

Den mest effektive måde som fan at vise sin kærlighed til klubben er ved hjælp af det visuelle. Derfor bruges der timer, dage og måneder på at producere tifoer som bruges én gang.
Tifoer koster penge og TIFO Odense kunne ikke eksistere uden medfans. Gruppen lever på donationer fra folk der vil støtte det visuelle arbejde. Enhver hjælp modtages med åbne arme. Om det er 2,- i bunden af den glemte sparegris eller om det er timevis i de kolde haller midt i November måned, så vægtes alt lige højt.

Det skal altid være en glæde at komme på Odense Stadion. Vi mener ikke kun fodbold handler om de 11 spillere på banen, men derimod lige så meget stemningen på stadion. At fans får lov til at føle sig en del af fællesskabet ved at medvirke i en stor tifo, det skaber en stadionkultur og en træk-faktor som gør disse fans vil komme igen. Folk som gerne vil medvirke i tifoarbejdet skal føle sig velkommen til at tage kontakt ved at skrive en mail til [email protected]
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits