Top Test Official

is creating Video pe youtube
Select a membership level
Cu 1$ putem sa facem multe lucruri bune!
$1
per month
Multumesc mult prietene cu inima mare , datorita tie eu voi putea sa continui ceea ce fac pe YouTube.
Cu 5$ deja putem sa facem mult mai multe
$5
per month
Multumesc mult prietene cu inima mare , datorita tie eu voi putea sa continui ceea ce fac pe YouTube. Cei care doneaza mai mult de 5 $ vor avea mai multe beneficii.Va multumesc
10$ Deja este o suma mare. Va Multumesc
$10
per month
Multumesc mult prietene cu inima mare , datorita tie eu voi putea sa continui ceea ce fac pe YouTube. Cei care doneaza mai mult de 5 $ vor avea mai multe beneficii.Va multumesc

Cei care doneaza 10$ sau mai mult vor putea sa ia legatura cu mine si sa discutam despre o promovare pe canalul meu in fiecare luna.

0

patrons

$0

per month

About Top Test Official

Salut prietene , ma bucur mult ca ai ajuns aici pe Patreon . Va multumesc pentru ca ma ajutati deja prin activitatea de pe canal. Unii dintre voi vor sa ma ajute mai mult, asa ca am ales acest mod prin care ma puteti sprijini si arata aprecierea, peste multa apreciere deja aratata.
Daca doresti sa ma ajuti iti spun ca acesti bani vor intra in productia filmuletelor.Pe langa asta, voi avea mai mult timp sa produc aceste clipuri pentru ca nu voi mai fi impartit in mai multe locuri. Nu vreau sa spun exact ce planuiesc sa fac sau la ce lucrez pentru ca nu vreau sa va stric placerea de a descoperi asta singuri cand e gata. Dar daca sprijiniti canalul, voi veti fi primi care vor afla.
Va multumesc!
Goals
$0 of $1,001 per month
Am nevoe de acesti bani pentru a putea sa continui cu videoclipurile si pentru a inbunatati calitatea acestor video pe care eu le creez. Vreau sa procur un calculator mai performant (pentru ca editez 3 minute de film in 4 ore) vreau un microfon pentru a face ca videoclipurile sa fie cu voce nu doar scris. Si sa imi mai ramana ceva de cheltueala pentru ca nu pot sa traesc cu 55$ pe luna. Este foarte greu , deasta am deschis acest cont de Patreon pentru a ma descurca mai bine . Un dolar lunar sau doi este destul . Va Multumesc pentru tot.

1 of 1
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits