Bence Balázs

is creating befektetési, megtakatítási témájú videók

Select a membership level

Rockefeller szint
$2
per month

Hálám örökké üldözni fog, köszi, hogy támogatod a munkámat. 

Ezt a csomagot válaszd, ha kérdéseid vannak, amire  választ szeretnél, és a Google nem szimpi. A videókat igyekszem ide pár nappal korábban  feltölteni, tehát hamarabb láthatod őket. 

Warren Buffett szint
$7
per month
Extra Patreon tartalmak. Konkrét befektetési, kereskedési ötletek + egyéb bölcsességek:) 
Utóbbiak azt mondják el, mi került fel a saját figyelőlistámra, vagy mit adok, mit veszek magamnak.

Rothschild szint
$60
per month

Szeretnél velem elbeszélgetni egy kávé mellett a világ dolgairól, befektetésről, megtakarításról. Kíváncsi vagy mit gondolok arról, amit te gondolsz.  Mondjuk nem értem, ezt bárki miért választaná, mert élőben egy fatuskó is jobb fej nálam. Mondjuk a kávét én fizetem. 

358

patrons

$2,011

per month

About

Szia!

Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak bekattant valami, hogy csináljak befektetési témájú videókat. Szeretem az engem érdeklő kihívásokat, és hadaró, raccsoló, pösze beszélőként, aki már végleg lemondott a modellkarrierről, egyből megláttam a videókészítésben rejlő hegycsúcsot, amely arra vár, hogy megmásszam. Hát a csúcstól még messze vagyok, de dolgozom rajta:)

Tapasztalatom szerint azon kívül, hogy nekem örömet okoz az amit csinálok, sokaknak segítséget, támogatást, iránymutatást ad. Igazából erre számítottam, arra nem, hogy ez majd ilyen jól esik a májamnak.

Úgy érzem, sok esetben a csatornám mára egy pénzügyi tudakozóvá nőtte ki magát.Szívesen válaszolok a kérdésre, és segítek, azonban kalkuttai Teréz Anya nem vagyok. Ezen kívül az ingyenes szót devalválónak érzem. Hitem szerint, ha valaki kap valamit, azt illik viszonozni, akár egy szimbóéikus gesztussal.

Szeretném a csatornát fejleszteni, új, több kamera, mindenféle ketyere, melyekkel külső forgatásokat is szívesen csinálnék, természetesen pénzügy vonatkozásban. Különböző banki, befektetési szolgáltatásokat is letesztelnék éles számlával, igazi ügyfélként.

Ha nagyon akarnám, ezt mind megfinanszírozhatnám magam, de nem akarom. Eljött az a pont, ahol határt kell húznom, hogy mennyi pénzt ölök ebbe a hobbiba, ami amúgy igen költséges, mert a technikán túlmenően mindenféle pénzügyi adatszolgáltatásra is elő kell fizetnem évente. Itt is tág terek vannak még sz előre lepésre. Szóval, saját világom szerint, ha még több pénzt ölnék egyedül ebbe a projektbe, akkor átcsúsznék a balek kategóriába, azt meg nem akarom.

Szóval, együttműködésünket emeljük magasabb szintre, segíts, hogy még jobban segíthesselek!

Támogatói szintek:

 
Rockefeller szint
(2 dollár):
Hálám örökké üldözni fog, köszi, hogy támogatod a munkámat.
Ha kérdéseid vannak, amire  választ szeretnél, és a Google nem szimpi, valamint ha szeretnéd a videókat néha korábban megnézni, ugyanis ide igyekszem őket hamarabb feltölteni.


Warren Buffett szint (7 dollár):  Befektetési, kereskedési ötletek,kizárólag a Patreon csoportnak.  Néhány esetben ezek a videók kimennek a Youtube-ra is, de 3-4 hét késéssel.

Rothschild szint (60 dollár): Szeretnél velem elbeszélgetni a világ dolgairól, befektetésről, megtakarításról. Kíváncsi vagy mit gondolok arról, amit te gondolsz. Mondjuk nem értem, ezt bárki miért választaná, mert élőben egy fatuskó is jobb fej nálam😊

Szeretnél támogatni?
Egyszerű. Jobboldalt, a szintek felsorolásánál ki tudod választani az összeget, megnyomod a gombot és követed a lépéseket. Természetesen a támogatás bármikor lemondható, de azon leszek, hogy teis örüljél, ne csak én.

Előre is köszi a segítséget!
Bence Balázs


By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 120 exclusive posts
17
Writings
103
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 120 exclusive posts
17
Writings
103
Videos

Recent posts by Bence Balázs

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits