Balga Mesék

is creating I write fairy tales and fairy tales parodies
Select a membership level
Jóságos manó
$1
per month

A jóságos manóknak minden mese végén megköszönöm a támogatást.

Aranyharcsa
$5
per month

Az Aranyharcsáknak:
- Megköszönöm minden mese végén a támogatást
- Egy nappal hamarabb tudják elolvasni a blog meséjét!

Dzsinn
$10
per month

A Dzsinneknek:

 - Minden hónapban jár nekik egy bónusz mese, amit nekik és a tündérkeresztanyáknak írok!
- Megköszönöm minden mese végén a támogatást
- Egy nappal hamarabb tudják elolvasni a blog meséjét!


0

patrons

$0

per month

About Balga Mesék

Üdvözletem! A nevem Guba Tamás, avagy művésznevemen Tony Baritoon. "A balga mesék könyvespolca" című blog, alkotója vagyok. Itt, saját meséimet és mese paródiáimat publikálom (utóbbi írásokat ne konkrét mesék paródiájaként képzeljétek el, hanem inkább a műfaj jellegzetes szereplőit, kliséit és jellemzőit figurázza ki. ) Mivel a magán úton történő könyvkiadásban egy korábbi alkalommal csalódtam,  a nagy könyvkiadók pedig nem várnak nyílt kapukkal, így úgy döntöttem megpróbálom az Internet segítségével elérni az embereket, bízva abban, hogy sokakhoz eljutnak történeteim és sokan örömüket lelik olvasásukban. 

Ennek fényében hoztam létre blogomat, valamint a hozzátartozó FaceBook oldalt és a patreont.  Előbbi annak érdekében jött létre, hogy kikérjem olvasóim véleményét szavazások formájában, valamint esetleges változásokról ott tájékoztassam őket, így lehetőleg a blogon tényleg csak a mesék szerepeljenek.  A patreon pedig annak reményében jött létre, hogy esetleg páran elég szórakoztatónak, vagy elég jónak látják meséimet, hogy munkámat anyagilag támogassák.

Miért támogassalak, miért érdemes? 
Nos, a meséim természetesen továbbra is ingyen lesznek publikálva, de tervezem, hogy elérhetővé teszem hangoskönyv, vagy rövid animációs filmek formájában eddigi alkotásaimat. Ezek minőségi megvalósításához szükségem van megfelelő anyagi tőkére, a patreonból befolyt összeg nagyobb részét erre fordítanám. Nem szeretnék álszent lenni, így megvallom őszintén azt is szeretném, ha a blog egyfajta másodállásban üzemelne. Így kevesebb munkát kellene vállalnom és még több időt tudnék a meseírásnak és a blog fejlesztésének szentelni.

Hogyan tudnálak támogatni? 
Először is, munkámat pusztán azzal is segíted, ha olvasod a blogon a meséimet, Facebookon elmondod a véleményedet és a blogot, az FB oldalamat és a patreont megosztod ahol csak tudod. Ez nekem nagy segítség. Ha anyagilag is szeretnél támogatni, akkor szükséged lesz egy Patreon fiókra. Amikor regisztráltál a patreonra és megvan a saját fiókod, akkor a Balga mesék könyvespolca patreon oldalán rá kell kattintanod a "Become a patreon" gombra jobb felső sarokban. 

Mekkora összeggel lehet téged támogatni? 
Jelenleg négy opció közül lehet választani

1$- Jóságos manó 
A jóságos manó havi egy dollárral támogatja a működésemet. Mindenki, aki 1$-al támogat, annak hálásan köszönöm. Az ő jutalmuk, hogy a mesék végén megemlítem őket, mint a blog támogatóit. 

5$- Aranyharcsa 
Az aranyharcsák azok, akik 5$ értékben támogatnak havonta. Nekik szintén hálás vagyok, a mesék végén szintén feltüntetem őket, mint támogató, viszont ők cserébe a támogatásért egy nappal korábban juthatnak hozzá a mesékhez a patreon oldalán, mint a többiek. 

10$- Dzsinn
A Dzsinn kategóriába tartozik mindenki, aki havi 10$-al segíti elő munkásságomat. Nagyon nagy hála annak, aki ilyen nagy összeggel támogat! Természetesen jár nekik minden jutalom, ami az előző két kategóriának és ezenfelül ők kapnak plusz egy mesét minden hónap végén, amit csak ők és a Tündérkeresztanyák olvashatnak!

15$- Tündérkeresztanya
A tündérkeresztanya a legmagasabb támogatási szint és örök hála annak, aki ilyen nagy összeggel támogatja munkásságomat! A tündérkeresztanyáknak természetesen jár minden, ami az első három kategória képviselőinek! Ezenfelül, ha érdemi haladás történik a hangoskönyv vagy az animáció megvalósításában elsőként értesülnek róla és hivatalos premier előtt hallhatják/láthatják az eredményt, mivel ők segítették leginkább, hogy ez létrejöhessen. 


Előre köszönöm mindenkinek, aki méltónak találja munkámat, hogy havi szinten támogassa bizonyos összeggel! Örök hálám ezeknek az embereknek! 

Üdvözlettel: 
Guba Tamás, a legbalgább mesefaló!