MrSverigesT

is creating Nyhetsvideos

Select a membership level

$1
per month
Personligt tack i slutet av mina videos.

Enbart i textformat.

"Notera att ni även får allting under detta pris"
$10
per month

Om vi väljer att donera denna summa så kommer in få ett officiellt tack i varje video, detta tack kommer vara via både röst och text.


"Notera att ni även får allting under detta pris"
Limited (50 of 50 remaining)
$75
per month
Ni kommer få en officiell patreonsupporter tröja hemskickad till er, motivet kommer såklart vara relevant till MrSverigesT.

"Notera att ni även får allting under detta pris"

0

patrons

$0

per month

About

MrSverigesT är en nyhetskanal driven av Simon Berneblad och Benjamin Laurin,  som idag tar steget att investera all deras tid och energi i detta projektet. Med hjälp av er så kan ni bli en del av något så stort, att det kan revolutionera socialamedier för alltid. 

* * *

Så som många andra så tycker jag att Youtube är en fantastisk plattform att sprida sin kreativa förmåga, men en stor negativaspekt med Youtube är deras belöningssystem. Deras system att betala via annonser och klick per video går lätt att lura med mjukvaror, därav väljer jag att ge Patreon ett försök att öka intäkterna. 

Kort sagt är Patreon en hemsida där tittare och fans kan ge en liten summa varje månad till kreatörer av alla slag som de tycker om - förhoppningsvis är jag en utav dem. Genom att bidra till mitt projekt så kommer jag inte behöva vara så beroende utav annonsörer eller potentiella partners som vill ha en sponsorplats. 

Men en sak som vi måste uppmärksamma är att detta innebär inte att mina videos blir pay to upload, jag ser enbart Patreon som en lösning till ekonomiska svårigheter. 

Som Patreonsupporter kommer du som väljer att stödja få speciella priser, det kan vara allting ifrån att jag nämner er i varje video till att jag gör specifik event med er som stödjer. 

Vad kommer pengarna gå till?
De pengar Patreon kommer att generera kommer att placeras in i kanalen, sådana saker kan vara större lokaler, större scener och häftigare utrustning! Kunskapen som "MrSverigesT" besitter är enorm, men de finansiella delarna är ett hinder.

Exempel på saker som pengarna kan gå till:How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits