Utazó Tódi

is creating Utazó Tódi blog

Select a membership level

BRONZE
$5
per month

Ez már nagyon nagy segítség, külön köszönöm, ha ekkora összeggel segítesz!


Cserébe:

 • extra fényképekhez és videókhoz is hozzáférést kapsz
SILVER
$8
per month

Nagyon megköszönöm ha ezt a szintet választod, ez igazán nagy segítség, amit rengeteg hasznos dologra lehet fordítani.


Cserébe:

 • extra fényképekhez és videókhoz is hozzáférést kapsz
 • kérésre személyre szabott utazási tanácsokkal szolgálok légitársaságokkal, kabin szolgáltatásokkal, hűségprogramokkal vagy azokkal a városokkal kapcsolatban, ahol már megfordultam. A városok listáját a bakancslista oldalon találod.
GOLD
Limited (5 of 5 remaining)
$12
per month

Ha ekkora összeggel támogatsz, nem is fogok szóhoz jutni!


Cserébe:

 • extra fényképekhez és videókhoz is hozzáférést kapsz
 • kérésre személyre szabott utazási tanácsokkal szolgálok légitársaságokkal, kabin szolgáltatásokkal, hűségprogramokkal vagy azokkal a városokkal kapcsolatban, ahol már megfordultam. A városok listáját a bakancslista oldalon találod.
 • megemlítem a nevedet vagy vállalkozásod nevét a blogomon

0

patrons

$0

per month

About

Kedves Olvasó!

Az utazotodi.blog.hu azért jött létre, hogy az utazásaimról az ismerősök mellett a nagyközönség is olvashasson. Az általános leírásokon túl szeretek megosztani olyan információkat is amiket máshol nem nagyon lehet megtalálni,  illetve olyan, néha vicces történeteket,  amik velem estek meg. 

Azért kérem a segítségedet, mert az utazotodi.blog.hu üzemanyagaként szolgáló utazások nem olcsóak. Még akkor sem, ha csak turista osztályon repülök és közepes árfekvésű hotelekben szállok meg. Igen, aludhatnék a legolcsóbb hotelekben, és ehetnék mikrós kaját, de nem hinném, hogy akkor is olyan érdekes és egzotikus utakat tudnék  megörökíteni.

Az utazásaimat a saját zsebemből finanszírozom, az időt a szabadságok biztosítják. Nem dolgozok sem légitársaságnál, sem utazási irodánál, mindenki számára hozzáférhető áron fizetek minden repülőjegyet és hotelt. Na persze ha valaki szeretne megvesztegetni, nincs akadálya,  hogy támogatott tartalom kerüljön fel a megfelelő keretek között.

Mivel nem a blogból élek, biztosíthatok mindenkit, hogy nem a gázszámla lesz befizetve a befolyó összegekből, azokat mind az utazásokra szeretném ilyen-olyan módon fordítani:
 • Elsősorban több utazás finanszírozására, hogy minél több tartalmat állíthassak elő. Évente többször repülök európai városokba, valamint legalább egyszer egy hosszútávú repülést is igyekszek beütemezni. Ez nem olcsó, főleg a hosszútávú utak repülő- és szállás költsége megterhelő.
 • Másodsorban arra, hogy több látványosságot látogathassak meg, mint amennyit egyébként megngedhetnék magamnak. Nagyon sok múzeum, híres épület vagy látványosság csak belépőjegy ellenében látogatható meg.
 • Nem utolsósorban arra, hogy olyan prémium szolgátatásokat próbáljak ki, amikről aztán be tudok számolni. Ide sorolható egy repülőjegy upgrade, repülőtéri várók meglátogatása, de akár egy trendibb (nem feltétlenül luxus) butikhotelben töltött éjszaka is.
 • Végül a tartalom előállításához szükséges technika is mindig fejleszthető. Fényképezőgép, hozzá vaku, tartalék akksik, tablet, stb. ezek mind-mind drága cuccok.

Ha vagy olyan kedves és támogatod a blogot egy kisebb-nagyobb összeggel, akkor azt nagyon megköszönöm és ígérem, hogy a pénzed jó helyre kerül. A legkisebb támogatói szint egy magazin havi előfizetesi díjával van egy szinten, cserébe én is igyekszek havonta tartalmát szolgáltatni. A különböző szintű támogatásért cserébe extra tartalmakat nyújtok:
 • BRONZE - Az előző szinten felül megosztok több fényképet, videót és érdekességet az utazásokról, melyek a publikus blogbejegyzéssel egyidőben jelennek meg itt
 • SILVER - Az előző szinteken felül kérésre tanácsokat, hasznos információkat és tapasztalatokat osztok meg havonta egy adott uticélról vagy légitársaságról. Ezek némelyike a neten nem, vagy csak nehezen megtalálható
 • GOLD - Az előző szinteken felül a támogatók nevét megemlítem a blog főoldalán egy oldaldobozban
 • PLATINUM - Az előző szinteken felül a támogatók szavazhatnak, hova utazzak el a a közeljövőben egy hosszú hétvégére. Egy évben két szavazás történik, az utazás ideje a repülőjegyek árazásától és az évszaktól; az utazás hossza az adott hely látnivalóinak számától függ.

Bár a támogatások levonása havonta történik, kérlek vedd figyelembe, hogy mivel rendszertelenül utazok, a beszámolók is lökésszerűen érkeznek. Megpróbálom rendszeres időközökre szétosztani őket, de előfordulhat, hogy egy hónapban több is megjelenik, majd kis szünet következik. A támogatásokat beállíthatnám cikkenkénti levonásra (ami talán igazságosabb lenne), de nem akarok senkire szívbajt hozni a havonta változó levonási összeggel. Persze ha "tömeges" igény lesz rá, szívesen változtatok.

Előre is köszönettel:

Utazó Tódi

[email protected]
Goals
$0 of $150 per month
A blog mellett videó csatornát is indítok, hogy még többet megmutathassak az utazásokból
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 29 exclusive posts
404
Images
2
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 29 exclusive posts
404
Images
2
Writings

Recent posts by Utazó Tódi

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits