Winkler Róbert

is creating beer tasting/testing videos
Select a membership level
Ivósör
$1
per month
Quadrupel
$4
per month
Double IPA
$20
per month

57

patrons

$72

per month

About Winkler Róbert

Támogasd a közszolgálati sörtesztelést!

Az előadó eladja magát valakinek. Évezredek óta így csináljuk. Régen az olvasó megvette az újságot, ebből élt az újságíró. Most már a legtöbb online újság ingyen van, ahogy Youtube-csatornákat is ingyen nézünk. Sokan abból élnek, hogy terméket jelenítenek meg. Na most én nem szeretném, hogy a Borsodi, vagy a Heineken PR-ese nézzen rám csúnyán, ha egy tesztben véletlenül azt mondom, hogy a Borsodi Bivaly vagy az Óvatos Duhaj annyira szar, hogy az már szinte viszonyítási pont. Sőt, aki dolgozott már bármilyen sajtóterméknél, tudja, hogy semleges minősítésekből is óriási hisztik vannak. Szeretném a Youtube-csatornámat úgy működtetni, hogy ha tartalmaz is termékmegjelenítést, ne kelljen hazudoznom a termékről.
A TERMÉK legtöbbször persze sör, de azért pihenésül csinálok más projekteket is, szigorúan a közszolgálat jegyében; nem fogom olyan vastagon becsomagolni a véleményemet, hogy a végén már úgy nézzen ki, mint valami sajtóközlemény.
Sört tesztelni, meg általában bármit tesztelni szubjektív, még akkor is, ha valaki végeláthatatlan, kacifántos táblázatokkal próbálja erről a tényről elterelni a figyelmet. Ezek a videók nem istenítéletek, csak a véleményem. Még nem kóstoltam annyi sört, ahányféle autót vezettem, de annak is eljön az ideje.

Recent posts by Winkler Róbert