yxtzz

is creating Gaming video´´s and vlogs.
Select a membership level
Echte broeders
$3
per month
Met deze tier draag je bij aan betere video´s en streams!

0

patrons

About yxtzz

Mijn naam is Julian, ik ben 15 jaar oud. Ik speel erg graag games. Ik speel voornamelijk fps games. Ik ben best wel een competitieve gamer. Ik speel over het algemeen fps games. Naast fps games speel ik ook graag rpg games. Ik vindt het spelen van een game hartstikke leuk maar het lijkt mij nog leuker om dit met mensen te delen. Ik ben dit van plan te doen via YouTube en Twitch. 
Ik stream nog niet erg lang maar wil het zeker vaker gaan doen. Op mijn YouTube kanaal zal ik video´s uploaden die jullie kijkers het interessants, leukst of grappigst vinden. Ik heb een patreon geopend omdat ik spaar voor een goede computer. Deze computer wil ik dan gaan gebruiken om betere streams te geven en om mijn YouTube video´s beter te gaan editen. Ik hoop dat je gezellig komt kijken bij mijn Twitch en YouTube kanaal!
Goals
0 of 5 patrons
Ik hoop te starten met een kleine groep patrons en steeds wat meer patrons erbij te krijgen. De reden dat ik dit patreon account geopend heb is om betere video´s en streams te brengen voor jullie. 
1 of 1

Recent posts by yxtzz