Zállatorvos

is creating educational videos

Select a membership level

Első (és egyetlen) jutalomszint
$1
per Zállatorvos-videó
  • általam rajzolt zállatorvosos desktop háttér
  • feltöltésenként az aktuális témához kapcsolódó, újabb desktop hátterek 

471

patrons

About

Zállatorvos YouTube-csatorna humorba csomagolt tudást csepegtet a fejekbe elsősorban a kisállat-egészségügy témájában. Ez a videó például a macskák hólyaggyulladásáról szól, de olykor nem állatorvosi témák is terítékre kerülnek, úgy mint a vírusok és baktériumok összehasonlítása, vagy a DNS szerkezete és a mutáció. A videókat egyetlen állatorvos (szerény személyem) írja, rajzolja, animálja, szerkeszti és narrálja, a hangeffektusokhoz serpenyőket csapdos, bugyborékol, tapicskol és olykor sikoltozik. Mindez temérdek időt vesz igénybe...
Ha támogatsz a Patreonon - akármilyen kis összeggel -, azzal segítesz abban, hogy ezt a munkát a jövőben is folytathassam!

Mi az a Patreon?
A Patreon az online alkotók számára létrehozott közösségi támogatási szolgáltatás. Ha szeretnéd kedvelt művészed / internetes személyiséged munkáját anyagilag is meghálálni, a Patreonon megteheted egy általad beállított havi vagy új tartalmankénti (esetemben videónkénti) összeggel
Hogyan lehetek a Zállatorvos támogatója?
Először is szükséged lesz egy Patreon-fiókra, amit a jobb felső csücsökben lévő "Sign Up" gombra nyomva tudsz létrehozni. Ha létrehoztad a fiókodat, majd beléptél, akkor a Zállatorvos Patreon oldalon tudsz a támogatómmá válni a "become a patron" gomb megnyomásával.
Mekkora összeget adhatok?
Amikor a támogatómmá válsz, beállíthatsz egy tetszésed szerinti összeget, amelynek a minimuma 1 dollár + 27% Áfa. (Az Áfa csak az EU-s támogatókat sújtja.) Ez nem tűnik sok pénznek, de számomra nagyon is sokat jelent! Sok kicsi sokra megy! Ha esetleg utálod a pénzt, és szabadulnál tőle, akkor akár százcsillió dollárt is beírhatsz, és nagyon boldoggá teszel, de hidd el, a legalacsonyabb összegnek is örülök!
Kapok a felajánlásomért cserébe valami pluszt?
Azon túlmenően, hogy továbbra is gyártom a videókat, igyekszem némi szimbolikus extrával is szolgálni a patrónusaimnak: ha a támogatómmá válsz, kapsz egy általam készített Zállatorvos desktop hátteret, továbbá minden feltöltéskor egy újabbat, amelynek témája az aktuális videóhoz igazodik.
Hogyan / mikor történik a támogatás begyűjtése?
Minden alkalommal, amikor támogatott videót töltök fel, a rendszer felszámolja a támogatásod összegét, de a bankszámládról csak havi egyszer (hó elején) történik levonás. Ha pl. 1 dollárral támogatsz, és a hónapban két videót publikáltam, akkor a következő hó elején összesen 2 dollárt fogsz fizetni. Ha viszont nem töltöttem fel tartalmat a hónapban, akkor a havi elszámolásnál nem történik levonás.
Ugye nem fogok egyszer csak arra hazaérni, hogy üres a bankszámlám?
De nem ám! (Legalábbis nem a Patreon miatt.) Amikor beállítod a támogatásod összegét, egyúttal havi maximumot is megadhatsz arra az esetre, ha orvul 150 videót publikálnék egy nyári hajnalon, hogy a patrónusaim felajánlásainak százötvenszeresével Thaiföldre szökjek.
Ha meggondolom magam, megszüntethetem a támogatást?
Természetesen! Ha jobb helyét is látod a pénzednek, mert mondjuk változott az anyagi helyzeted, vagy már nem tetszenek a videóim (utóbbi szinte lehetetlen), bármikor beszüntetheted a további támogatást. Esküszöm, nem fogok haragudni!
Szívesen támogatnám a Zállatorvost, de nem rendszeresen. Egyszeri adományt is adhatok?
A Patreont rendszeres támogatásra találták ki, de némi gimnasztikával az egyszeri adományozás is megoldható. Ha a patrónusommá válsz, majd az első fizetési alkalom után megszünteted a státuszodat, akkor gyakorlatilag egyszeri segítséget nyújtottál.
Sajnos nem tudlak anyagilag támogatni. Nem baj?
Jaj, dehogy! Senkitől sem várom el, hogy a patrónusom legyen. Az is sokat jelent, ha megnézed a videóimat és lájkolod őket, vagy feliratkozol a csatornámra, és követsz a Facebookon.
A videóim továbbra is mindenki számára ingyenesen hozzáférhetők!

Ha úgy döntesz, hogy támogatsz, nagyon köszönöm Neked! Akármilyen kis összeggel is teszed, hozzásegítesz vele ahhoz, hogy a Zállatorvos önfenntartóvá és hosszú távon is működőképessé váljon!

Üdvözlettel:
Simanovszky Zoltán
Zállatorvos

Recent posts by Zállatorvos

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits