Zlatni Zdenac

is creating Video materijali o duhovnosti
Select a membership level
Male vijesti
$1
per month
Ako donirate 1$ dobivate "Male vijesti". Male vijesti su svjetlosne kapi koje povremeno padnu u naše virtualne sandučiće podsjećajući nas koliko je život lijep i koliko je malo potrebno – tek suradnja s prirodom u nama i izvan nas – da bi život bio ono zbog čega je i nastao: radost. 
Plavi planet
$3
per month
Ako donirate 3$ dobivate "Plavi planet". Nakon trinaest objavljenih brojeva magazina Plavi planet, objavljena su još dva broja u elektronskom izdanju. Svaki je broj okupljen oko jedne od tema (Zemlja, voda, svjetlost, životinje, anđeli, drveće, zvuk, prostor, zrak, svemir…) koje potiču na razmišljanje i stvaraju novi pogled na svijet kojeg nastanjujemo 

0

patrons

$0

per month

About Zlatni Zdenac

O Zlatnom zdencu:

Pod nazivom Zlatni zdenac do sada je već emitirano na raznim tv stanicama i/ili na youtube kanalu istog imena već dvjestotinjak kraćih ili duljih (od desetak minuta do najviše sat vremena) priča s različitim temama. Kao prilog za razmišljanje o životu, ljubavi, očuvanju prirode, zaštiti slabijih, posebno životinja. Ali ono što je svim emisijama Zlatnog zdenca zajedničko je kut sagledavanja zemaljskog života iz perspektive duhovnog rasta i potrebe osvješćivanja onog najvažnijeg u našim životima: zašto smo ovdje i zašto baš sada.
Goals
$0 of $250 per month
Kada dosegnemo 250$ mjesečno, započet ćemo sa češćim snimanjem i emitiranjem emisije Zlatnog Zdenca.
1 of 1

Recent posts by Zlatni Zdenac